Žite hudbou aj v kúpeľni!

S hudbou sa zobúdzate a s hudbou zaspávate? Vychutnajte si svoj štýl aj v kúpeľni. Špičkový zvukový systém vo vani, sprchové kúty pre kráľov popu, rocku či soulu a tiež tipy na obklady a dlažby vo vašich tónoch.

Na vlnách obľúbených songov

Napustite si vaňu, pustite si obľúbený playlist z telefónu, tabletu či notebooku a doslova sa ponorte do svojich najobľúbenejších tónov. Vaňový systém SoundWave sa postará o to, že si hudbu svojho gusta vychutnáte aj na celom tele.

Inovatívny zvukový systém SoundWave je špeciálne zabudovateľný do vane a vďaka nemu pri kúpeli hudbu nielen počujete, ale aj cítite. Jednoducho cez Bluetooth pripojíte svoj telefón, tablet či notebook a koncert sa môže začať.

Sprchujte sa ako KING

Alebo ako rocková hviezda či operný spevák. Váš sprchový kút, vaše pódium. Ideálna zostava do kúpeľne pre milovníka hudby je sprchový kút s rozmerom aspoň 90cm pre dokonalé pohodlie aj pri vyšších tónoch.

Správne pódium chce mikrofón aj reflektor. A teda sprchovú zostavu so sprchou hlavovou aj ručnou. Ideálna kombinácia pre rýchlu aj dlhšiu sprchu, dokonalý komfort a hýčkavé umývanie. Okrem toho poteší každého speváka - vodopád ako z videoklipu zhora a mikrofón ako uliaty do ruky.

Farby kúpeľne na vašej nôte

Rozohrajte si kúpeľňu vo vašom štýle už na prvý pohľad. Vyberte si obklad a dlažbu, ktorá vás hneď ráno nabudí tou správnou energiou. 

Pop - Veselá séria Vivida 

Country - Drevený štýl série Wood 

Rock - séria Fashion (rockeri, nenechajte sa odradiť názvom, silné odtiene sa vám budú páčiť)