Zažiarite so zlatom v kúpeľni: Triky, ako opticky zväčšiť priestor a dodať mu šmrnc

Kúpeľňa je oázou pokoja, kde sa môžeme uvoľniť po náročnom dni a pripraviť sa na nové dobrodružstvá. Doprajte  svojej kúpeľne trochu luxusu a šmrncu! V článku vám ukážeme ako vedia zlaté doplnky opticky zväčšiť priestor a dodať mu šmrnc.

Zlato je symbolom bohatstva a luxusu od nepamäti. Jeho lesk a teplý odtieň dodávajú priestoru eleganciu a sofistikovanosť, čím ho robia okamžite atraktívnejším. Zlato tiež vytvára pocit tepla a útulnosti, čo je ideálne pre kúpeľňové prostredie.

Jednou z hlavných výhod použitia zlatých doplnkov v kúpeľni je ich schopnosť opticky zväčšiť priestor. Zlaté prvky totiž odrážajú svetlo a dodávajú tak miestnosti hlbšiu perspektívu. To je obzvlášť užitočné v menších kúpeľniach, kde chceme dosiahnuť pocit väčšieho priestoru. Zlatú môžete nájsť v batériách, sprchových kútoch, zrkadlách, úchytoch na kúpeľňovom nábytku, osvetlení a doplnkoch.

Zlaté batérie

Začnime pri zdroji vody - zlaté batérie sú jednoduchým, no efektívnym spôsobom, ako dodať vašej kúpeľni šmrnc. Výmena starých strieborných alebo chromovaných batérií za zlaté môže byť rýchly a cenovo dostupný spôsob, ako oživiť váš umývadlový priestor.

Zlaté sprchové kúty

Sprcha je miesto, kde sa často zbavujeme stresu a napätia zo svojho života. Preto by sme mali venovať pozornosť aj tomuto priestoru a dodať mu energiu pomocou zlatých doplnkov. Zlatá sprchovacia hlavica, úchyt, rám alebo žľab môže okamžite transformovať celý vzhľad vášho sprchového kúta. Pre väčší efekt môžete dokonca zvážiť zlaté dlaždice.

Zlaté zrkadlá

Zrkadlo je jedným zo základných prvkov každej kúpeľne. Môže byť skromným doplnkom alebo nápaditou ozdobou, ktorá mení celkový dojem miestnosti. Ak chcete svojej kúpeľni dodať šmrnc a opticky ju zväčšiť, určite siahnite po zrkadle so zlatým rámom. Jeho okúzľujúci efekt dodá priestoru pocit luxusu a elegancie.

Inšpirovali sme vás?

Navštívte náš e-shop alebo kúpeľňové štúdiá AQUATERM Poprad, Humenné, Trebišov, Nitra, Martin a vyberte si ten správny zlaté doplnky pre vašu kúpeľňu. Radi poradíme s výberom a prevedieme vás najnovšími trendmi.