Vyhrajte sprchovacie WC AQUACLEAN SELA

Spoločnosť GEBERIT pripravila skvelú súťaž, v ktorej môžete vyhrať sprchovacie WC Geberit AquaClean Sela.

Zapojte sa do súťaže o špičkové sprchovacie WC. Spoľahnite sa pri kúpe podomietkového inštalačného modulu na kvalitu a skúsenosti značky Geberit. Odmenou vám bude nielen výborná kúpa - Geberit podomietkové splachovacie nádržky sa ľahko inštalujú a poskytujú spoľahlivú prevádzku po dlhé desaťročia. Navyše môžete vyhrať najnovší model sprchovacieho WC Geberit AquaClean Sela.

Ako sa zapojiť do súťaže

Ako poďakovanie za dlhoročnú dôveru, pripravila spoločnosť GEBERIT skvelú súťaž, v ktorej môžete vyhrať sprchovacie WC Geberit AquaClean Sela. Súťaž pod názvom “Spokojný zákazník dôveruje originálu” prebieha od 1. 4. do 30. 11. 2021 a zapojiť sa je jednoduché.

1. Zakúpte si niektorý z 5 akciových produktov Geberit Duofix pre závesné WC:

  • 111.300.00.5 - Prvok Geberit Duofix pre závesné WC, 112 cm, s podomietkovou splachovacou nádržkou Sigma 12 cm
  • 111.364.00.5- Prvok Geberit Duofix pre závesné WC, 112 cm, s podomietkovou splachovacou nádržkou Sigma 12 cm, pre odsávanie zápachu s externým ventilátorom
  • 111.367.00.5 - Prvok Geberit Duofix pre závesné WC, 112 cm, s podomietkovou splachovacou nádržkou Sigma 12 cm, pre odsávanie zápachu s externým ventilátorom
  • 111.355.00.5 - Prvok Geberit Duofix pre závesné WC, 115 cm, s podomietkovou splachovacou nádržkou Sigma 12 cm, pre upevnenie do bočných stien
  • 111.319.00.5 - Prvok Geberit Duofix – Concept, pre závesné WC, 112 cm, s podomietkovou splachovacou nádržkou Sigma 12 cm,

2. Zaregistrujte svoj nákup na stránke Geberit.

3. Hrajte o jednu z hlavných výhier - 21 x najnovší model atraktívneho sprchovacieho WC Geberit AquaClean Sela. 

Ak si k produktu Geberit Duofix navyše zakúpite aj závesnú WC misu značky Geberit, budete zaradený aj do žrebovania o 221 ostatných výhier v hodnote 21 EUR.

Kompletné podmienky súťaže nájdete na stránke Geberit.

Hlavná výhra - pôvabne inteligentná SELA

Elegantný dizajn a množstvo užitočných funkcií. Sela ponúka pohodlie a všetky výhody sprchovacieho WC Geberit. Keramická WC misa bez splachovacieho okraja sa jednoducho čistí. O dôkladné opláchnutie misy pri každom spláchnutí sa postará technológia TurboFlush. Splachovanie je navyše tiché. Vďaka funkcii QuickRelease je možné odobrať WC sedadlo a kryt jedným pohybom. V noci oceníte decentné svetlo, ktoré vám pomôže orientovať aj v tme, ale neprebudí vás. 

Výnimočný pocit čistoty a sviežosti zabezpečí technológia sprchovania WhirlSpray. Pulzujúci sprchovací prúd je zjemnený dynamickou prímesou vzduchu. Okrem toho vás bude Geberit AquaClean Sela rozmaznávať oscilačnou sprchou. Rovnomerné pohyby ramena sprchy dopredu a dozadu zabezpečujú veľmi dôkladné čistenie. A bonusom je samostatná dámska sprcha s jemným sprchovacím prúdom. Selu môžete jednoducho a intuitívne ovládať pomocou diaľkového ovládania, nástenného panela alebo mobilnou aplikáciou. 

Spoznajte sprchovacie WC

Uvažujete nad kúpou sprchovacieho WC? Radi vám poradíme. Navštívte naše štúdia v Poprade, Nitre, Humennom, Trebišove, Spišskej Belej alebo navštívte náš eshop.