Vianočný zľavnený kúpeľňový výber

Aj v decembri sme pre vás pripravili kúpeľňový výber za skvelé ceny. Príjemné pastelové farby obkladov a dlažby, elegancia a bohatý úložný priestor kúpeľňového nábytku a špičkové batérie do umývadiel či sprchy - kvalita a dizajn za fantastické ceny.

Obklad a dlažba Easy

Príjemné pastelové farby série Easy od českého výrobcu RAKO sú kvalitnou a dizajnovou voľbou. Hrejivá marhuľková, žiarivá žltá či harmonická modro-fialkastá - pestrý výber jednoliatych obkladačiek a dlažby vkusne dopĺňajú dekoratívne vzory, mozaiky a elegantné listely.

Kúpeľňové skrinky Twins

V decembri sme pripravili tiež skvelú cenovú akciu na kúpeľňové skrinky od popredného výrobcu KOLO. Bočné závesné skrinky Twins vo výške 140 cm a so šírkou len 31,5 cm sú vhodné aj do menších kúpeľní.

V akcii v troch farebných prevedeniach - klasická biela, wenge (tmavé drevo), dub arava (svetlé drevo). Bohatý úložný priestor je doplnený doživotnou zárukou na kovania. Na výber tiež pravá či ľavá varianta otvárania, ktorú ocení každý ľavák.

Zo série Twins vám ponúkame ďalšiu lákavú akciu - závesný set umývadlo + skrinka pod umývadlo. Kúpeľňová zostava so šírkou 60cm má skvelé priestorové riešenie pre toaletné potreby na umývadle a zároveň bohatý úložný priestor v skrinke.

Tak ako závesné skrinky, aj Twins závesný set umývadlo+skrinka je v skvelej cene v 3 farebných vyhotoveniach - klasická biela, wenge (tmavé drevo), dub arava (svetlé drevo). Skvelou výhodou závesnej zostavy je tiež ľahšia údržba - skrinka sa nedotýka podlahy a teda čistenie kúpeľne je jednoduchšie.

Závesné wc Style s RimFree

Závesný záchod Style má dĺžku len 51 cm a je skvelou voľbou aj do menších kúpeľní. Veľkou výhodou je šetrné splachovanie 2/4 litre. Elegantný dizajn dopĺňa najmodernejšia technológia RimFree - wc je bez vnútorného okraju, čiže má jednoduchšie čistenie a je bez ťažko dostupného priestoru, kde sa najčastejšie usádzajú baktérie a nečistota. Viac informácií o technológii RimFree tu.

Loft sprchová a umývadlová batéria

Od výrobcu špičkového sprchového programu TRES vám ponúkame v akcii na december 2 batérie - umývadlovú batériu a sprchový set.

Umývadlová batéria Loft elegantne spája hranatý a oválny dizajn. Vďaka eko-perlátoru pomáha šetriť vodu.

Sprchová sada Loft zahŕňa závesnú sprchovú batériu, sprchovú hadicu, ručnú sprchu a držiak. Moderný dizajn je prepojený s kvalitným a prepracovaným prietokom - šetrenie a optimalizáciu vody oceníte pri každodennom sprchovaní.