Trendy v kúpeľni pre rok 2023

Hlavný vplyv na zmenu trendov zohrala pandémia, kde sme mnoho času trávili zavretí v našich domácnostiach. Minimalizmus a neutrálnu farebnosť v kúpeľni nám v roku 2023 nahradí netradičný dizajn a farebná rozmanitosť. Ľudia namiesto fádnych kúpeľní v zemitých farbách siahajú po farbách a vzoroch inšpirovaných flórou. V kúpeľni si nájde miesto aj vkusná mierna extravagancia a atypické tvary. 

Príroda si nachádza svoje miesto aj v štýlových kúpeľniach.

Džungľa vo vašej kúpeľni

Inšpirujte sa pestrými obkladmi od značky Lotosan a Paradyz. Umiestnite prírodný dekor za vaňu alebo do výklenku sprchového kúta a vaša kúpeľná ožije nádychom exotiky. Emóciu podčiarknete aj možnosťou zladiť ju s dizajnom mramoru, kameňa a dreva.

Obklady malých formátov vo vašej kúpeľni vyniknú.

Malé formáty s veľkými možnosťami

Malé formáty sú odpoveďou na aktuálne potreby, z ktorých najdôležitejšou je modulárnosť smerujúca k individuálnym riešeniam v interiéroch. Silnou stránkou je jedinečná kombinácia štyroch kľúčových aspektov: variabilita formátov, rôzne vzory štruktúrovaných povrchov a široká paleta farieb a odtieňov. Dokonalá séria od značky PARADYZ Neve Creative vás o tom určite presvedčí. 

Keď sa z odpadu stane skvost

Medzi súčasné trendy v interiérovom dizajne nepochybne patrí TERRAZZO. Vzniká efektívnym využitím odpadu po spracovaní mramoru. Je všestranný, má rôznorodé možnosti použitia a širokú farebnú škálu. Odporúčame do interiéru zakomponovať napríklad LOTOSAN dosku pod umývadlo v 3 krásnych farebných variantoch Salt&peper, Festival a decentná Perla.

Farby, farby, farbičky

Pestré farby sú trendom, ktorý sa prejavil v každom aspekte kúpeľne. Širokú ponuku farebných prevedení nájdete v kúpeľňovom nábytku, úchytoch, batériách, doskách pod umývadlo a umývadlách. Čoraz častejšie sa v kúpeľni budeme stretávať s olivovo zelenou, námorníckou modrou, korálovou, či jemnou pieskovou farbou.

Nadchli vás nové trendy?

Príďte si ich pozrieť naživo na naše kúpeľňové štúdiá AQUATERM Nitra, Martin, Poprad, Humenné a Trebišov.