TOP 5 umývadlových batérií do každej domácnosti

Umývadlové batérie, ktoré v sebe spájajú jedinečný dizajn a skvelé vlastnosti. Vybrali sme pre vás TOP 5 batérií, ktoré skvele zapadnú do vašej kúpeľne a svojimi funkciami znížia vašu spotrebu.

Eko & dizajn Hansgrohe Metris

Perfektne vyzerá a je nabitá skvelými vlastnosťami, ktoré ušetria vaše peňaženky a poskytnú maximálny komfort pri umývaní.

Čistý a hladký dizajn batérie Metris sa perfektne hodí do moderných kúpeľní, v ktorých sa spája premyslený dizajn s ekologickým prístupom. Vďaka obmedzeniu prietoku vody a prímesi vzduchu sa podstatne zníži vaša spotreba vody. Navyše vzduchom obohatená voda robí kvapky plnšie, ľahšie a jemnejšie, a to ocení aj vaša pokožka. Batéria Metris vám vďaka dostatočnému priestoru medzi výtokom batérie a umývadlom dopraje viac pohodlia pri umývaní. A ani vodný kameň vám už nemusí robiť na tvári vrásky. Pomocou funkcie QuickClean sa nečistôt a vodného kameňa zbavíte rýchlo a jednoducho. Pravidelná a nenáročná údržbe je navyše zárukou dlhej životnosti.

Jedinečný dizajn a praktické riešenie - Kludi Amba

Skutočne dizajnovou lahôdkou je batéria Amba. Jej unikátny vzhľad oslovil aj svetových znalcov, a vďaka tomu sa táto batéria môže pýšiť niekoľkými ocenenia nielen dizajnu, ale aj kvality.

Na pohľad sa javí akoby bola Amba vyrobená z jedného jediného odliatku a vďaka tomu nadobúda moderný celistvý dizajn. Do jej jednotného vzhľadu fantasticky zapadá decentné červeno-modré označenie na rukoväti. Vďaka obmedzenému prietoku vody je táto batéria nielen dizajnová, ale aj úsporná a dokáže znížiť vašu spotrebu vody o 40%. Výkyvný perlátor umožní nastaviť smerovanie prúdu vody podľa vašich potrieb a preto sa hodí k rôznym tvarom umývadiel. Bonusom je intuitívna obsluha. Jednoduchým a prirodzeným pohybom ruky pustite vodu.

Vodopád v umývadle Tres Cuadro

Čisté a ostré hrany vytvárajú jedinečný dizajn batérie, ktorý skvele zapadne do moderných aj klasických kúpeľní.

Vďaka ochrannému systému Protect Tres® sa už nikdy neobaríte horúcou vodou. Pomocou polohy krúžka umiestneného v tele batérie si sami zvolíte maximálnu teplotu vody. To, čo robí túto batériu skutočne výnimočnou objavíte po spustení vody. Batéria Cuadro prinesie do vášho domova vodopád. Tento netradičný typ vodovodnej batérie tak spája osvieženie s očarujúcim estetickým dojmom.

Vždy elegantná a šikovná Diana

Jemné oblé hrany batéria Diana skvele zapadnú do moderného aj tradičného dizajnu kúpeľne. Pôvabný dizajn batérie dopĺňajú šikovné funkcie. Výkyvný perlátor vám umožní nasmerovať prúd vody podľa potreby, vďaka čomu je umývanie pohodlnejšie. Regulátor prúdu vody s prietokom 4,5 l vody za minútu zníži vašu spotrebu vody. A vďaka systému proti usadzovaniu vodného kameňa bude údržba batérie hračka. A čerešničkou na torte je až 25 ročná záruka na telo batérie.

Minimalistický dizajn a špičková kvalita - batéria Arlen

Jej čistý a klasický dizajn doladí každé umývadlo. Vďaka svojej výške sa skvele hodí aj k umývadlám umiestneným na doske. Aj batéria Arlen vás poteší skvelými funkciami. Výkyvný perlátor poskytne viac pohodlia pri umývaní, obmedzený prietok zabezpečí úsporu vody a o ľahkú údržbu sa postará systém proti usadzovaniu vodného kameňa. O jej kvalite svedčí aj 25 ročná záruka, ktorú poskytuje výrobca na telo batérie.

Viac inšpirácie?

Vybrané batérie, ale hlavne množstvo noviniek, akcií, obľúbených kúpeľňových bestsellerov a inšpirácie nájdete aj v našom novom katalógu Kúpeľne 2018/2018. Dostupný online na stiahnutie alebo v tlačenej podobe v našich kúpeľňových štúdiách.