Štýlová kúpeľňa, štýlové doplnky

Čo patrí a nesmie chýbať v každej kúpeľni? Predsa šikovné doplnky, ktoré vám pomôžu zorganizovať veci v kúpeľni a zachovať jej čistý a usporiadaný dizajn. Držiaky na mydlo, poháre, dávkovače či vešiaky dokonale zladené s dizajnom kúpeľne a zavesené v blízkosti umývadla sú praktickým pomocníkom a skvele dotvoria celkový štýl. Prinášame vám pár inšpirácií a tipov na štýlové a šikovné kúpeľňové doplnky.

Okolo umývadla

Mydelnička, dávkovač tekutého mydla a pohár na zubné kefky nesmú chýbať v blízkosti umývadla. Ak ich zavesíte na stenu, ostane vám na umývadle čistý a nerušený priestor, ktorý padne do oka každému návštevníkovi. A navyše so zavesenými doplnkami sa umývadlo ľahšie čistí. Oválne či hranaté, chrómové, čierne či zlaté. Výber je naozaj široký, vďaka čomu môžete doplnky zladiť s dizajnom batérií.

Praktická polička

Úložného miesta nikdy nie je dosť a praktická polička umiestnená priamo v sprchovom kúte či v blízkosti vane sa môže zísť. Trojuholníkové poličky umiestnené v rohu kúpeľne vám nebudú prekážať a veci v nich uložené máte stále po ruke. Poličky môžete zavesiť aj priamo na dvere sprchového kúta a využiť tak každý priestor. Sklenené či chrómové poličky sa navyše udržiavajú ľahko čisté.

Kam s uterákmi?

Máme pre vás pár tipov. K umývadlu si umiestnite šikovný vešiak, ktorý nezaberie veľa miesta a uterák na ruky máte hneď po ruke. Vešiačik sa navyše hodí aj k malému umývadlu v toalete. Na otočnom držiaku sa väčšie osušky lepšie presušia a oceníte ich najmä v blízkosti vane či sprchového kúta. Suché a čisté uteráky, ktoré chcete mať k dispozícií v kúpeľni môže umiestniť na štýlovú poličku.

Šikovný organizér sa postará o poriadok

Niektoré skvelé doplnky sú ukryté vo vnútri skrinky. Máme na mysli praktické doplnkové organizéry do zásuvky, vďaka ktorým si usporiadate kozmetiku v zásuvkách a zachováte v nich poriadok. Sú dostupné v rôznych veľkostiach, stačí si vybrať veľkosť, ktorá zapadne do vašej zásuvky. 

Aj do WC

Aj držiak toaletného papiera a WC kefy môže vyzerať štýlovo a zapadnúť do dizajnu vašej kúpeľne. Ak chcete mať náhradný toaletný papier vždy po ruke, pridajte ku klasickému držiaku aj vertikálny. A máme ešte 1 tip: ak WC kefu s držiakom zavesíte na stenu, nemusíte ju pri umývaní dlažby nikam presúvať a dlažbu jednoducho očistíte aj pod WC kefou. 

Montáž jednoducho a rýchlo

Kúpeľňové doplnky sú veľmi šikovným pomocníkom, no predstava ich vŕtania do nových obkladov sa nám nemusí páčiť. Máme však riešenie. Doplnky môžete umiestniť na stenu pomocou špeciálneho lepidla, ktoré ich perfektne udrží na svojom mieste. Lepenie doplnkov je navyše rýchle a jednoduché.

Inšpirovali sme vás?

Obráťte sa na nás. Navštívte niektoré z našich štúdií v Poprade, Nitre, Humennom, Trebišove, Spišskej Belej alebo navštívte náš eshop.