Rozžiarte svoju kúpeľňu farbami

Máte radi aj odvážnejšie farebné kombinácie? My vám prinášame pár inšpirácii, ako si vytvoriť originálnu kúpeľňu, v ktorej sa bude cítiť dobre.

Máte radi aj odvážnejšie farebné kombinácio si vytvoriť originálnu kúpeľňu, v ktorej sa bude cítiť dobre a pohľad na ňu vás len tak ľahko neomrzí. 

Siahnite po príjemných farbách obkladov

Správna farebná kombinácia dodá kúpeľni veľmi zaujímavý šmrnc a nakopne vás energiu. Inšpirujte sa nespútanou prírodou a siahnite po sviežich zelených farbách. Navyše zelená pôsobí relaxačne, takže pre relax vo vani je ideálnou voľbou. Modrá v kúpeľni evokuje spojenie s vodou a v kombinácii s teplým svetlom v nás vyvolá príjemné a upokojujúce pocity. Obkladačky na nás môžu niekedy pôsobiť chladne. Tento pocit chladu však zmiernia zemité farebné odtiene. A báť sa nemusíte ani jemnej ružovej farby, ktorá vytvorí hravý a elegantný dizajn. 

Neutrálne farby obkladov a dlažieb doplní farebná sanita

Ak si zvolíte obklady a dlažieb neutrálnejších farieb, ale stále túžite doplniť svoju kúpeľňu farbami, zvoľte si farebné umývadlo či sprchovú vaničku. Máme pre vás aj dokonalý tip na výraznú a elegantnú farebnú kombináciu do vašej kúpeľne. Nábytok Scarlet skombinujte s doskou Lotostone vo farba, ktorá vám padne do oka a doplňte farebným umývadlom Charmat. 

Detaily, ktoré neprehliadnete

Aj výrazné batérie či kúpeľňové doplnky dotvoria dizajn vašej kúpeľne. Elegantná čierna či zlatá farba batérií a doplnkov podčiarkne atmosféru vašej kúpeľne.

Túžite aj vy po krásnej farebnej kombinácii pre svoju kúpeľňu?

Ako na to vám poradia naši dizajnéri. Navštívte niektoré z našich štúdií v Poprade, Nitre, Humennom, Trebišove, Spišskej Belej alebo v Martine alebo navštívte náš eshop.