Povrchová vrstva REFLEX - čistota a životnosť vašej kúpeľne

Zjednodušte si čistenie kúpeľne a predĺžte jej životnosť - inovatívna špeciálna povrchová úprava REFLEX na kúpeľňovej keramike či skle je ideálnym riešením. Ako funguje a aké má praktické výhody?

Bežný keramický či sklenený povrch je hladký len naoko. V skutočnosti je pokrytý malými pórovitými dutinami, kde sa môžu usádzať baktérie, nečistoty či vodný kameň. 

Špeciálna vrstva REFLEX je aplikovaná na keramiku či sklo a tieto pórovité dutiny vyplní a celý povrch prekryje. Rozdiel medzi povrchom s vrstvou REFLEX a bez nej sa dá zistiť aj okom - kvapky vody sa na bežnom povrchu usádzajú a stekajú len veľmi pomaly. Na povrchu s vrstvou REFLEX sa kvapky, naopak spájajú a ľahšie stekajú preč. Povrch je na pohľad tiež lesklejší a na dotyk hodvábne hladký.

Aké to má praktické výhody?

Vyššia čistota a dlhšia životnosť kúpeľne

Výhody vrstvy REFLEX vo vašej kúpeľni oceníte pri používaní, pri čistení a aj po rokoch.

Vďaka mimoriadne hladkému povrchu nečistoty stekajú dole, čo zvyšuje bežnú čistotu a hygienu keramiky či skla.

Vrstva REFLEX poteší aj po praktickej stránke - oveľa ľahšie čistenie a údržba. Stačí pretrieť handričkou či špongiou.

Ako ochranná vrstva, REFLEX pomáha so zvýšením životnosti keramiky a skla. Samotný materiál je lepšie chránený pred nepriaznivými vplyvmi vlhkosti, nečistôt, vodného kameňa, čo sa odrazí aj na vzhľade a trvácnosti kúpeľne.

Na ktorých kúpeľňových produktoch nájdete vrstvu REFLEX?

Povrchová vrstva REFLEX je registrovaná technológia značky KOLO a nájdete ju na kúpeľňovej keramike (umývadlá, záchody,…) a na sprchovacích kútoch - na sklenenom povrchu. Úprava povrchovou vrstvou REFLEX je k dispozícií za príplatok.

Viac informácií Vám poskytneme v našich predajniach (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) a na našom eshope.