Od 3D vizualizácie po hotovú kúpeľňu - svetlá kúpeľňa v prírodných farbách

Celý proces rekonštrukcie kúpeľne v rodinnom dome sa začal profesionálne pripravenou 3D vizualiuzáciou a skončil veľkou spokojnosťou. Inšpirujte sa fotkami z 3D vizualizácie a z hotovej kúpeľne v jemných prírodných farbách. Vďaka dôkladnému návrhu je kúpeľňa komfortná, praktická a očarí priestorom. 

Hýčkavý kúpeľ alebo rýchla sprcha? Oboje!

Chceme sa rýchlo osprchovať, ale občas si chceme dopriať rozmaznávajúci kúpeľ. Na prvý pohľad problémový priestor medzi 2 stenami, tzv. nika, sa dá skvelo využiť na sprchovací kút. Viťazom sa stali sprchové dvere Geo 6 z číreho skla s rozmerom 90cm, ktorý poskytuje komfort a pohodlie. Žiaden problémový múrik či schodík pred vstupom do sprchy, kvalitná vanička sa postará o správny odtok vody.

Rýchla sprcha je výborná pre uponáhľané dni, no v tejto kúpeľni si človek oddýchne aj v hýčkavom kúpeli. Pravouhlá vaňa Modo výborne zapadá do kúpeľne. Kvalitné vyhotovenie s moderným akrylátom pre dlhšiu životnosť a rozmer 180cm pre uvoľňujúci oddych aj pre vyššie polovičky.

Umývadlo a obrovský priestor

Umývadlo nemusí predstavovať stiesnený priestor, práve naopak. Umiestnené na priestranne doske, zápustné umývadlo Cubito poskytuje komfortné umývanie s hlbokým a dobre navrhnutým vnútrom pre odtok. Priestor vedľa umývadla poteší každú ženu - kozmetické a toaletné potreby či kúpeľňové dekorácie, zmestí sa všetko. 3d vizualizácia myslela aj na praktický úložný priestor - elegatná skrinka pod doskou skvelo plní svoju funkciu a dizajnovo dopĺňa celú kúpeľňu.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo online na 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.