Nový katalóg Kúpeľne 2017/2018

Nová inšpirácia - akciový katalóg Kúpeľne 2017/2018. Plný noviniek i overených kvalitných best-sellerov pre vašu kúpeľňu! Od obkladov a dlažieb cez sanitu, umývadlá, vane, sprchy, doplnky, radiátory až po stavebnú chémiu či sifóny a žľaby. Dostupný na stiahnutie online aj v tlačenej podobe. Pozrite sa aj vy!

KATALÓG KÚPEĽNE 2017/2018 >>

Krásne a dizajnové obklady a dlažby nielen do kúpeľne, ale celého interiéru. S dekorom dreva či kameňa, hnedé, svetlé aj veselé farebné odtiene a navyše aj zopár noviniek. Hneď v úvode katalógu sa môžete inšpirovať výberom obkladov a dlažieb od výrobcov Paradyz a Rako.

Zariadime vašu kúpeľňu. Hľadáte malú a šikovnú skrinku či priestrannú skrinku s umývadlom? V katalógu Kúpeľne 2017/2018 sme pre vás pripravili ponuku praktického kúpeľňového nábytku s množstvom úložného priestoru. Značky Jika, Laufen či Kolo sú zárukou kvality a v našom katalógu nájdete obľúbené a overené série kúpeľňového nábytku a sanity práve týchto výrobcov.

Pre menšie kúpeľne je voľba sprchovacieho kúta ideálnym riešením. Šetrí miesto aj vodu a umožňujú rýchlu a pohodlnú hygienu. V našom katalógu Kúpeľne 2017/2018 nájdete rôzne typy sprchovacích kútov, ako aj vaničky rôznych rozmerov a tvarov. A ak ste milovníkov horúcich kúpeľov určite oceníte náš výber akrylátových aj smaltovaných vaní. Vane výrobcu Kaldewei s 30 ročnou zárukou či akrylátové vane Kolo poskytnú dostatok pohodlia počas kúpeľa. A pre ozajstných „fanjšmekrov“ ponúka náš katalóg aj priestorové vane Ravak.

Do svojej dokonalej kúpeľne potrebujete aj dokonalú batériu. Vybrali sme pre vás umývadlové, vaňové aj sprchové batérie výrobcov Tres, Kludi a Hansgrohe. V ponuke nájdete aj výhodné sety a novinku Hansgrohe Showerset select.

Nevynechali sme ani toalety. V katalógu Kúpeľne 2017/2018 nájdete bohatú ponuku závesných WC aj vo verzii bez splachovacieho okruhu. A bonusom sú aj toalety Geberit s integrovanou sprchou.

Kúpeľňa do detailov

V našom katalógu nájdete aj bohatý výber kúpeľňových doplnkov a príslušenstva, ktoré je pri rekonštrukcii kúpeľni nevyhnutné. Žľaby, sifóny či stavebná chémia sú preto súčasťou katalógu Kúpeľne 2017/2018. A aby ste mali aj v kúpeľni príjemne teplučko vybrali sme pre vás aj radiátory a ventily.

Pozrite si aj vy nový katalóg Kúpeľne 2017/2018

Nový katalóg nájdete na stiahnutie online, alebo si príďte po vytlačenú krásnu verziu do jedného z našich štúdií: v Poprade, Spišskej Belej, Humennom, Trebišove alebo v Nitre.

KATALÓG KÚPEĽNE 2017/2018 >>