Novinka - vaňa, ktorá má zvuk!

Predstavte si, že si po náročnom pracovnom dni napustíte hýčkavý kúpeľ, ponoríte sa do uvoľňujúcej vody a oddychujte pri obľúbenej hudbe, dobrej komédii či relaxačnej audio knihe. Priamo vo vani si užívate zmyslový zážitok.

Hudba budúcnosti? Nie, hudba kúpeľňovej prítomnosti a veľká novinka na Slovensku!

Novinka - Hudobná vlna pre dokonalé pôžitky

S obrovským nadšením vám predstavujeme úžasnú novinku - vaňovú technológiu Sound Wave (hudobná vlna v preklade) od inovatívneho výrobcu Kaldewei, ktorá doslova prináša nový rozmer do kúpeľne. Vychutnajte si hýčkavý kúpeľ spojený s hudbou, rádiom, filmom či audio knihou v úžasnej kvalite, ktorú precítia všetky zmysly.

Stačí Bluetooth pripojenie a mobil či tablet

Jednoduchá aktivácia Sound Wave systému cez Bluetooth, ktorý nájdete na drvivej väčšine mobilov, tabletov či notebookov. Po prvej rýchlej aktivácii sa Sound Wave vie pripojiť automaticky a to dokonca až na 8 zariadení. Takže žiaden problém, ak si tento dokonalý oddych vo vani pre všetky zmysly chcú užiť aj ostatní členovia domácnosti. 

Po odpojení zariadenia sa Sound Wave prepne do Stand-by módu. Celý systém Sound Wave, vrátane Bluetooth prijímača, je bezpečne a esteticky ukrytý pod vaňou.

Viac informácií o novinke Sound Wave od Kaldewei vám radi poskytneme v jednej z predajní (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo online na eshope aquaterm.sk. V predajni v Nitre si môžete Sound wave novinku dokonca aj vyskúšať. V ostatných predajniach Sound wave na vyskúšanie už čoskoro.