Najkrajšie farby Portugalska - obklady Aroma a Splash

Unikátny dizajn, nadčasové farebné odtiene a široká ponuka dekorov, ktoré rozohrajú každú kúpeľňu či kuchyňu. To sú nové série obkladov Aroma a Splash, ktoré učarujú každému. Pozrite sa aj vy na skutočné delikátne farby, od neutrálnych svetlých odtieňov po žiarivé a sýte plné farby. 

Vstúpte do sveta nádherných a kombinovateľných odtieňov

Elegancia odtieňov sérií Aroma a Splash sa skrýva v precíznom výbere odtieňov a štruktúry. Každý odtieň má sám o sebe nadčasový nádych, kúpeľňa či kuchyňa v jednom tóne vie byť jednoducho kombinovateľná doplnkami či uterákmi.

Čaro oboch sérií spočíva v tom, že jednotlivé odtiene sa dajú krásne kombinovať. Správne zvolené rozloženie obkladov a farieb vie dodať miestnosti úplne nový nádych.

Dekory pre nový rozmer miestnosti

Krásne farby na pohľad aj na dotyk dopĺňajú dizajnové dekoratívne prvky. Hravé a stále moderne elegantné mozaiky sú ideálne na potiahnutie dizajnu miestnosti.

Obe série však prinášajú aj inovatívne dekory. Vyberať je naozaj z čoho. Farebné varianty geometrických, moderných či vintage dekorov krásne ladia s ponukou základných obkladov.

Série Aroma a Splash | LOVE Tiles

Portugalská značka špičkovej kvality LOVE Tiles prináša dve nové série obkladov, ktoré nájdete v našich kúpeľňových štúdiách. Špičková kvalita sa spája s nadčasovým dizajnom, obe série vedia podvihnúť kúpeľňu, kuchyňu či interiér na úplne nový level.

Lesklý povrch | séria Aroma

Matný povrch | séria Splash

Vybrané formáty obkladov oboch sérií sú rektifikované. Vybrané dekory sú reliéfne / štruktúrované.

Viac informácií o nových Exclusive obkladoch a dlažbách priamo na našich kúpeľňových štúdiách AQUATERM.