Malá kúpeľňa - 3D vizualizácia na mieru

Malá bytovková kúpeľňa vám nemusí robiť žiadne starosti. Svetlé obklady a dlažby opticky zväčšia aj malý priestor a spríjemní ho použitie dekoratívneho obkladu.

Malá bytovková kúpeľňa vám nemusí robiť žiadne starosti. Svetlé obklady a dlažby opticky zväčšia aj malý priestor a spríjemní ho použitie dekoratívneho obkladu. S malou kúpeľňou bojoval aj náš klient, ale naši šikovní dizajnéri si poradia s každým priestorom.

Kúpeľňa vo veľkosti 1,5x1,5m neponúka veľa možností, preto naša dizajnérka nemala ľahkú úlohu. Ako spraviť malý priestor pohodlne a elegantne?

“Tak malý priestor neponúka veľa možnosti na rôzne usporiadanie kúpeľne. Klient chcel v kúpeľni vaňu, čím sa mi ešte viac zúžili možnosti. To s čím som mohla pracovať bolo farebné prevedenie priestoru. A tu som mala jasnú predstavu. Nič tmavé, čo by ešte viac zmenšilo priestor som použiť nechcela.”

Evka, dizajnérka kúpeľne, AQUATERM Trebišov

Jednoducho a elegantne

Jemnosť a čaro prírodného mramoru sú hlavnou inšpiráciou kolekcie Paradyz Coraline. A práve túto kolekciu zvolila naša dizajnérka Evka. Lesklé stenové obkladačky s jemnou štruktúrou a podlahové dlaždice s jemným, saténovým povrchom, a to všetko v teplej, béžovej farbe, vytvarajú príjemnú atmosféru aj v malej kúpeľni. Celý priestor farebne dopĺňa a ozvláštni stenový obklad CORALINE Tulipany.

Obklady série Paradyz Coraline

“Na jednu zo stien som zvolila kvetinový obklad, ktorý dodáva celému priestoru eleganciu. Farba, kvetiny, mozaika - všetko spolu dokonalé ladí. Vďaka tomu pôsobí malý kúpeľňový priestor priestranne a pohodlne. Navyše, lahodí aj oku návštevníka.”

Evka, dizajnérka kúpeľne, AQUATERM Trebišov

Murovaná polica v stene je praktickým prvkom na odkladanie kúpeľňovej kozmetiky. Tento zaujímavý “stavebný” prvok sme zvýraznili pomocou mozaiky v rovnakej béžovej farbe. Mozaiku sme využili aj na obloženie vane. Priestor vďaka tomu pôsobí ucelene a pritom štýlovo.

Mozaika Coraline

Pre dokonalý relax

Po náročnom dni padne každému dobre horúci kúpeľ. Vane Lotosan budú rozmaznávať vaše telo. Navyše sú vyrobené z vysoko kvalitného akrylátu Lucite, vďaka čomu sú odolnejšie a dlhodobo držia svoju farbu.

Pravouhlá vaňa Lotosan Rina 150x70 cm

Dizajn v každom detaile

Príjemný dizajn a eleganciu dodáva kúpeľni aj okrúhle umývadlo z kolekcie Kolo Cocktail, ktoré je umiestené na doske. Okraje umývadla umožňujú vode pohodlne stekať a zároveň dodávajú umývadlu vzhľad jemnej elegancie.

Okrúhle umývadlo Kolo Cocktail

Umývadlo skvele dopĺňa batéria Kludi Logo Neo so svojimi sviežimi dizajnovými prvkami. Batéria sa nielen skvele hodí do interiéru každej kúpeľne, navyše je vybavená Eco-perlátorom vďaka čomu môžete ušetriť až 40% vody.

Toaleta zladená s kúpeľňou

Aj keď bola toaleta oddelená od kúpeľne aj tu sme použili rovnaké obklady a dlažby zo série Coraline Paradyz. Mozaika Coraline fantasticky ozvláštnila toaletu a zároveň zjednotila priestor kúpeľne a WC. Navyše, mozaika dala vyniknúť závesnému oválnemu WC Nova Pro značky Kolo.

Chcete aj vy krásne a šikovné riešenie na mieru pre svoju kúpeľňu?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov), alebo náš eshop aquaterm.sk - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.