Lotostone dosky - prečo si ich zamilujete?

Slovenská značka kúpeľní Lotosan ponúka krásne a dizajnové produkty. V ich bohatom sortimente nájdeme aj dosky pod umývadlo a na stenu vyrobené zo špeciálneho materiálu Lotostone. Je super odolný, krásny a jeho čistenie je hračka.

Prečo si Lotostone dosky zamilujete?

Jednoducho pre ich skvelé vlastnosti a čaro. Hlavnú zložku materiálu Lotostone tvorí prírodný kameň. Rovnako ako on, sú aj Lotostone produkty vysoko odolné - voči nárazom, úderom či poškrabaniu a budú vám spoľahlivo slúžiť dlhé roky. Odolajú aj vysokému tlaku a parnému prostrediu kúpeľne. Aj čistenie Lotostone dosiek bude hračka. Stačí použiť jemnú handričku, ktorá nepoškodí povrch dosky a čistiaci prostriedok s neutrálnym pH. Sú ideálne do vášho domova, ale zvládnu aj namáhavejšie verejné priestory ako sú hotely či nákupné centrá.

Jedinečný dizajn

Vďaka prírodnému materiálu sa budete v kúpeľni cítiť naozaj dobre. Navyše, Lotostone dosky dodajú vašej kúpeľni zaujímavý šmrnc. Ak túžite vniesť do kúpeľne dávku noblesy a elegancie, siahnite po doskách s jemnou textúrou mramoru v čiernej alebo bielej farbe. A ak máte radi odvážny dizajn a farby, vybrať si môžete až zo 7 farebných prevedení dosiek Lotostone. V kombinácii s farebným umývadlom Lotosan Charmant vytvoria originálny dizajn vašej kúpeľne. 

Dosky pod umývadlo Lotostone sú dostupné s dĺžkou až do 160 cm, vďaka čomu môžete získať okolo umývadlo množstvo priestoru. A vybrať si môžete aj dosku s praktickou konzolou na uterák.

Čo je to Lotostone?

Hlavnú zložku tohto špeciálneho materiálu tvorí prírodný kameň. LOTOSTONE je kombináciou 96 - 97% prírodného mramoru s prímesou 3 - 4% prírodných živíc.

Prírodný kameň sa ťaží vo vybraných lomoch, kde sa formoval dlhým prirodzeným procesom. Vďaka tomu nabral jedinečné odtiene a unikátnu žilnatú textúru. Vyťažený kameň sa lisuje pod vysokým tlakom a teplotou a následne sa rezaním a brúsením vytvárajú kompaktné mramorové bloky.

Zapáčili sa vám dosky Lotostone?

Neváhajte nás kontaktovať a my pre vás vytvoríme kúpeľňu podľa vašich predstáv. Navštívte niektoré z našich štúdií v Poprade, Nitre, Humennom, Trebišove, Spišskej Belej alebo v Martine alebo navštívte náš eshop.