Koncept 10° - nový rozmer dizajnu kúpeľne

Pohodlne aj v menšej kúpeľni. Hlavne o tom je koncept 10°, s ktorým prichádza firma RAVAK. Na základe dlhodobých skúseností s výrobou produktov do kúpeľní vytvorili sériu produktov, ktoré pri využití takmer rovnakého miesta vedia poskytnúť oveľa viac priestoru a väčšie pohodlie pri ich používaní.

Pohodlne aj v menšej kúpeľni

Hlavne o tom je koncept 10°, s ktorým prichádza firma RAVAK. Na základe dlhodobých skúseností s výrobou produktov do kúpeľní vytvorili sériu produktov, ktoré pri využití takmer rovnakého miesta vedia poskytnúť oveľa viac priestoru a väčšie pohodlie pri ich používaní. Číslica 10 predstavuje presne toľko stupňov, o koľko sú všetky výrobky v kúpeľni z konceptu 10° pootočené alebo naklonené tak, aby vyšli používateľom v ústrety a uľahčili každodenné rituály v kúpeľni.

Geniálne jednoduché riešenie

Zariaďte si celú kúpeľňu kvalitnou sanitou z liateho mramoru s pridanou hodnotou. Liaty mramor vzniká zo zmesi rozomletého dolomitu a živice. Aj preto majú produkty tejto rady jedinečnú pevnosť, sú húževnaté a neporézne, takže sú odolné aj voči usadzovaniu baktérií a plesní. 

Asymetrická vaňa - klasická vaňa s pridanou hodnotou

Pootočením klasickej vane o 10° vznikla odkladacia plocha, ktorá môže slúžiť aj ako sedátko. Vaňa vybavená zástenou umožňuje i sprchovanie v pohodlnej šírke pre ramená.

Asymetrická sprchový kút

Moderné riešenie, ktoré čerpá svoje výhody z pootočenie o 10°. Asymetrický pôdorys kúta spríjemňuje pohyb v kúpeľni a zároveň poskytuje veľký sprchovací priestor. Na sprchovej vaničke vznikli nové praktické plochy pre odkladanie kozmetiky mimo zóny došliapnutia.

Sprchová vanička s novými výhodami

Oproti známym riešeniam ponúkajú vaničky Koncept 10° modernejší dizajn a nové výhody. Výhodou asymetrickej vaničky je zvonku potlačený roh, ktorý neohrozuje používateľa pri prechádzaní okolo, vnútri poskytuje komfort veľkého obdĺžnikového kúta. Všetky tieto vaničky navyše ponúkajú nové odkladacie plochy na kozmetiku mimo zóny došliapnutia na vaničke.

Umývadlo s väčším komfortom

Najlepšie veci bývajú tie najjednoduchšie. Skosenie vnútorných uhlov umývadla iba o 10° stačí na dosiahnutie maximálneho komfortu pri umývaní. Celkový vzhľad i praktické funkcie podporuje i skrinka zrezaná v rovnakom uhle.

Túto ideu oceníte aj pri rohových umývadlách, kde vďaka pootočeniu o 10° do priestoru sa už nemusíte tlačiť pri stene, ruky sa môžu pri umývaní voľne pohybovať.

Batérie, ktoré vám idú v ústrety

Moderný dizajn a niečo navyše! Batérie sú o 10° naklonené bližšie k ruke, príjemne sa tak ovládajú a skvele si rozumejú s každým tvarom umývadla. Vyberte si tú správnu práve pre vás. Nastaviteľný perlátor zaistí, že voda bude smerovať vždy tam, kam potrebujete. Koncept 10° zahŕňa všetky typy batérií, ktoré v kúpeľni využijete, ako sú umývadlové stojanové, bidetové stojanové, nástenné sprchové i vaňové, podomietkové vaňové i sprchové, a to i v úprave pre univerzálny inštalačný systém R-box. Vždy si tak môžete byť istí, že vaša kúpeľňa nebude mať v dizajne žiadnu trhlinu.

Dokonalosť je v detailoch

Aby sa z vašej kúpeľne stal komplexný, fungujúci a estetický organizmus, doprajte jej harmóniu do posledného detailu. Matné sklo a lesklý chromovaný povrch kúpeľňových doplnkov Koncept 10° pôsobí za všetkých okolností elegantne, ale pritom neprezdobene. Svojim čistým, jednoduchým a nadčasovým dizajnom sa hodia do každej modernej kúpeľne.

Máte záujem o konkrétne riešenie pre svoju kúpeľňu?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií v Poprade, Nitre, Humennom, Trebišove, Spišskej Belej alebo náš eshop. Radi poradíme a pomôžeme vám s ideálnou kúpeľňou na vašu mieru - od dispozičného riešenia cez 3D vizualizáciu po dodávku aj do 24 hod.