Elegancia aj v malom priestore - umývadlá a skrinky MODO

Elegancia a kvalita, ktorá vás prekvapí aj praktickými dizajnovými nápadmi s dlhou životnosťou. Inšpirujte sa umývadlovými zostavami a bočnými skrinkami zo série MODO pre kúpeľňu každej veľkosti.

Komfortný minimalizmus s umývadlami MODO

Umývadlá zo série MODO sú dostupné vo viacerých rozmeroch - od 50cm až po 100cm. Táto flexibilita z nich robí ideálnu voľbu pre malé alebo minimalistické kúpeľne, tiež do hotelov, reštaurácií či iných verejných priestorov. 

Vysoká kvalita svetovej značky KOLO sa odráža aj na životnosti - kúpeľňa je investícia na desiatky rokov a séria MODO sa skutočne oplatí.

Elegantný dizajn umývadiel kombinuje bohatý priestor na toaletné potreby a zároveň vnútorná časť je dostatočne pohodlná pre každodenné umývanie.

Umývadlá zo série MODO sú ideálne na umiestnenie na skrinku alebo v kombinácii so závesným sifónom.

Objavte priestor vo svojej kúpeľni so skrinkami pod umývadlá MODO

Vďaka 2 skutočne priestranným zásuvkám v závesných skrinkách pod umývadlo nájdete miesto pre toaletné a kozmetické potreby. Skutočne prepracovaný dizajn je doplnený mechanizmom tichého dovierania, vďaka ktorému skrinka odolá dlhým rokom používania.

Závesné skrinky MODO sadnú ako uliate pod umývadlá z rovnakej série - ku každej veľkosti umývadla je dostupná skrinka. Závesný variant je možné doplniť nožičkami. 

Kúpeľňa podľa vás - lesklú bielu si doplňte jedným z 3 farebných variantov vnútorného úchytu - strieborný chróm, svetlé drevo dub arava alebo tmavé drevo wenge.

Inovatívna vysoká bočná skrinka do kúpeľne

Ak je moderný elegantný štýl vašou srdcovkou, bočné skrinky zo série MODO si zamilujete na prvý pohľad. Závesná skrinka s výškou 150cm a štvorcovým pôdorysom 35x35cm sa skvelo hodí do veľkých aj malých kúpeľní.

Skrinka je delená na 2 časti a každá z nich má 2 samostatné dvierka, podobne ako skrinky pod umývadlo, s mechanizmom tichého dovierania pre skutočne dlhú životnosť. V hornej aj spodnej časti skrinky sa nachádzajú 2 pevné drevené poličky, takže aj na malom priestore vyčarujete miesto pre uteráčiky, kozmetiku či toaletné potreby.

Závesný variant skrinky je možné taktiež doplniť nožičkami.