Dizajnová kúpeľňa Ovum, ktorej sa máte chuť dotknúť

Páči sa vám taliansky dizajn? Nielen móda či kulinária, nádych Talianska nájdete aj v kúpeľniach. Pozrite sa aj vy na nádhernú sériu Ovum.

Kúpeľňová séria Ovum by AC vyšla z dielne renomovaného dizajnéra Antonia Citteria a právom jemne vyráža dych. Nádherné oblé tvary sú krásne nielen na pohľad či dotyk, ale aj pre každodenné používanie. Vďaka uzavretým tvarom sa len ťažko podarí nečistotám schovať a sú skutočne ľahko udržiavateľné. Dosť praktického upratovania, poďme sa pozrieť na ďalšie krásy série Ovum.

Ako z dizajnovej rozprávky, umývadlá Ovum v závesnom prevedení či na dosku, sú skutočnou kúpeľňovou nádherou. Žiarivá biela keramika krásne vynikne na doske či závesnej skrinke v drevenom či elegantnom bielom prevedení.

K umývadlu patrí aj zrkadlo a tie sú v sérii Ovum spolu so skrinkou s bohatým priestorom na uloženie kozmetických potrieb. Ak potrebujete poukladať do kúpeľne toho viac, vynikajúcou voľbou je vysoká bočná skrinka alebo pojazdná skrinka na kolieskach. Nábyok je z materiálu odolného voči vlhkosti a plesniam a lakované plochy sú odolné proti UV žiareniu. Perličkou je doživotná záruka na kovania a závesy dvierok.

Elegantné oblé tvary potešia aj pri toalete a bidete. Závesné modely wc majú skryté estetické upevnenie a ľahkú údržbu. Splachovací kruh je glazovaný, vďaka čomu majú nečistoty náročnejšiu úlohu schovať sa a my ľahšiu údržbu. Duálne splachovanie 3/6 L šetrí vodu a tiež peňaženku. Plus keramika zo série Ovum je dostupná aj vo verzii so špeciálnou vrstvou Reflex pre ešte vyššiu hygienu, ľahšie čistenie a dlhšiu životnosť.