Čo všetko u nás nájdete? Interiérové dvere

V našom blogu aj na našom facebooku vám prinášame množstvo inšpirácie a rád predovšetkým o kúpeľniach. V našom interiérovom štúdiu v Poprade však nájdete nielen kúpeľňový sortiment, ale všetko pre váš interiér - kuchyne a nábytok na mieru aj s montážou, podlahy, koberce, dvere či svietidlá, záclony a závesy. Poďme však postupne, najprv vám chceme predstaviť našu bohatú ponuku interiérových dverí. 

Bohatý výber, špičková kvalita

Plné dvere, čiastočne presklené či celosklenené dvere, v rôznych farbách a variantoch dekoru, klasické či posuvné. A samozrejme vrátane zárubne. Naša ponuka dverí je naozaj bohatá – rôzne typy, povrchové úpravy a dizajn podľa vašich predstáv. 

Za vysokou odolnosťou a precíznym spracovaním dverí v našej ponuke stoja značky Solodoor a Porta. Obaja výrobcovia majú viac ako 20 ročné skúsenosti s výrobou dverí, neustále zdokonaľujú výrobu a prinášajú množstvo noviniek. Aj vďaka tomu sa na kvalitu týchto dverí môžete spoľahnúť.

Aj s príslušenstvom

K dverám patria samozrejme aj kľučky a kovania. A aj tie nájdete v našom interiérovom štúdiu v Poprade. Príďte sa poradiť a vybrať si dvere aj s príslušenstvom, ktoré zapadnú do vášho interiéru. 

Zopár rád, na čo myslieť pri výbere dverí

Rozmery dverí. Aký rozmer by mali mať dvere? To závisí od rozmeru stavebného otvoru. Okrem jeho šírky a výšky však nezabudnite ani na hrúbku steny. Tento rozmer je dôležitý pre správny výber zárubne.

Spôsob otvárania. Potrebujete dvere ľavé či pravé? Na túto otázku máme pre vás „trik“. Predstavte si, že otvárate dvere smerom k sebe. Ak ich otvárate ľavou rukou, tak sú ľavé, ak pravou rukou, sú pravé.

Typ dverí. Vo väčšine domácnosti prevládajú klasické otváracie dvere na pántoch. Existuje však viacero typov dverí a vy môžete ozvláštniť svoju domácnosť napríklad dvojkrídlovými či posuvnými dverami.

Náš tip: V každom interiéry budú vyzerať skvele „bezfalcové dvere“. Pri týchto dverách sú pánty skryté v zárubni a vďaka tomu majú čistý a moderný dizajn.

Podľa vášho gusta. Ponuka povrchových úprav či dekorov je naozaj bohatá a vybrať si môžete dvere, ktoré sa vám páčia a ktoré perfektne zapadnú do vášho interiéru. Nezabúdajme však ani na to, kde budú dvere použité. V kúpeľni musia dvere odolať veľkej vlhkosti, v spálni si môžeme zvoliť protihlukové dvere a v detských izbách musia dvere odolať aj nájazdom malých nezbedníkov.

Spoľahnite sa na nás s návrhom celého interiéru

Pri výbere správnych dverí a zariaďovaní vášho interiéru vám radi pomôžeme. Navštívte naše interiérové štúdio v Poprade a poraďte sa s našimi dizajnérmi. Radi pre vás pripravíme aj 3D návrh celého interiéru.