Čo všetko u nás nájdete ? Dlažby, podlahy, koberce

Nedávno sme odštartovali sériu článkov “čo všetko u nás nájdete” našou ponukou interiérových dverí. V druhej časti vám priblížime ponuku dlažieb, podláh a kobercov, ktoré nájdete v našom interiérovom štúdiu Aquaterm v Poprade.

Obklady a dlažby nielen do kúpeľne

To, že v našich štúdiách nájdete bohatú ponuku krásnych a dizajnových obkladov a dlažieb do vašej kúpeľne už dobre viete. V našom interiérovom štúdiu v Poprade však nájdete obklady a dlažby aj do vašej kuchyne či iných miestností a dokonca aj na vašu terasu či balkón. Odolné a krásne, s prírodnými aj netradičnými a zaujímavými motivmi. Rôzne rozmery aj tvary - od klasických štvorcových obkladov až po obľúbené veľkoformátové obklady a dlažby až do šírky 300 cm či moderné hexagony. Stačí nás navštíviť a vybrať si.

Laminátové aj vinylové podlahy

Bohatú ponuku dlažieb dopĺňajú laminátové a vinylové podlahy. Drevené motivy podláh vytvoria u vás doma príjemnú a pohodovú atmosféru. Výber dreviny, farby aj zaujímavých vzorov je bohatý. Štruktúra rôznych drevín - borovice, dubu, buku javora a ďalších, vo svetlých aj tmavších odtieňov poteší dušou “klasikov” a pre tých odvážnejších ponúkame podlahy s nevšednými vzormi.

Dlažba vs. podlaha

Neviete sa rozhodnúť či je pre vás vhodnejšia voľba dlažba alebo podlaha? Dlažby sú vysoko odolné a trvácne. Vďaka tomu sú ideálne do kúpeľne a kuchyne. Odolajú rôznym nárazom a pádom kuchynského náradia a nepretečú pri rozliatí vody, takže sa nemusíte báť, že vytopíte suseda. Na druhej strane sú na dotyk chladnejšie na rozdiel od podláh. Sú však ideálne pre podlahové kúrenie. Podlahy sú jednoduchšie na pokládku. Sú menej odolné voči oškretiu a na dotyk teplejšie. Preto ich odporúčame predovšetkým do obývačky či spálne.

Aby ste si však vybrali správne, poraďte sa s odborníkmi. Navštívte naše interiérové štúdio v Poprade, radi vám pomôžeme a v našom štúdiu načerpáte aj množstvo inšpirácie. 

Koberce príjemné na dotyk

Náš sortiment “podlahovín” dopĺňajú koberce - metrážne koberce aj kobercové štvorce. Jednofarebné či vzorované, všetky funkčné a jemné na dotyk. Ideálne do spálne, obývačky aj pracovne. Najväčším plusom kobercov je, že tlmia hluk našich krokov a nôžky sú na nich v teple. Mnohé koberce v našej ponuke sú vhodné aj pre podlahové kúrenie a mnohé ponúkajú aj ďalšie výhody ako protišmykovú či antistatickú úpravu alebo odolnosť voči vyblednutiu. Navštívte naše interiérové štúdio v Poprade a vyskúšajte si príjemný dotyk našich kobercov.

Spoľahnite sa na nás s návrhom celého interiéru

Ako vybrať správnu dlažbu, podlahu či koberec? Navštívte naše interiérové štúdio v Poprade a poraďte sa s našimi dizajnérmi. Radi pre vás pripravíme aj 3D návrh celého interiéru.