Čo všetko môžeš vyhrať na kúpeľňovej TRUCK SHOW?

Kúpeľňový kamión sa rozbieha na týždňovú šou v štyroch mestách a s veľkou porciou zábavy či hudby prináša tiež množstvo fantastických súťaží. Od mačiek so zľavou vo vreci pre každého po skvelú 90% zľavu na kúpeľňu, nový sprchovací kút, WC či víkendový pobyt. Aké sú podmienky každej súťaže?

Vytiahni si zľavu z vane plnej "mačiek so zľavou vo vreci"

Podmienkou je vyplnenie informatívneho dotazníka počas Aquaterm TRUCK SHOW 2014. Súťažiaci si vytiahne zľavu z vane, v ktorých sa náhodne nachádzajú zľavy na 1 nákup v predajniach alebo eshope spoločnosti Aquaterm v hodnote 23%, 25%, 27%, 29% alebo 31%. Zľavy platia z maloobchodných cien, zľavy sa nevzťahujú na akciový alebo výpredajový tovar.  Po uplatnení zľavy, súťažiaci dostáva vernostnú kartu s 15% zľavou na budúce nákupy v AQUATERMe.

Dotazník môže vyplniť len osoba nad 18 rokov, s trvalým pobytom v Slovenskej republike. Dotazník je možné vyplniť len raz počas celého trvania akcie.

Vytiahnutím zľavy je súťažiaci automaticky zaradený do zlosovania o sprchovací kút a 90% zľavu na nákup kúpeľne.

1. 4x Sprchovací kút GEO-6 s vaničkou

Počas akcie TRUCK SHOW 2014 vyžrebujeme z vyplnených dotazníkov v danom meste jedného výhercu jedného sprchovacieho kútu GEO-6 s vaničkou v meste konania akcie (Pondelok 18.8. Poprad, Utorok 19.8. Nitra, Streda 20.8. Bratislava, Piatok 22.8. Humenné - v Humennom je akcia TRUCK SHOW dvojdňová). Dokopy sa takto súťaží o 4 sprchovacie kúty.

2. 1x 90% zľava na nákup novej kúpeľne od Aquatermu

Zo všetkých vyplnených dotazníkov z celej akcie TRUCK SHOW 2014 v piatok, 22.8.2014 vyžrebujeme jedného výhercu 90%-nej zľavy na nákup novej kúpeľne od AQUATERMu.

Zľava je platná pre 1 nákup na eshope AQUATERM www.eshop.aquaterm.sk

Zľava sa vzťahuje na výrobky KOLO, KERAMAG, ZEHNDER, PARADYZ, RAKO, TRES, CERESIT. Zľava platí z maloobchodných cien, zľava sa nevzťahuje na akciový alebo výpredajový tovar. Zľava platí pre nákup v maximálnej hodnote 3000 € s DPH. Zľava platí len pre fyzické osoby.

Vyhraj záchod a víkendový pobyt

Pre zapojenie sa do súťaže je potrebné sa odfotiť na "trónovej" inštalácii s rekvizitami, ktorá je prístupná počas celého trvania akcie. Následne je potrebné odoslať fotografiu s menom, priezviskom, telefónnym číslom a emailom na vyhraj@aquaterm.sk, najneskôr do 6. septembra 2014. 

AQUATERM fotografie, ktoré spĺňajú podmienky, zverejní na svojej Facebookovej stránke a súťažiaceho o tom bude informovať emailom. Tri fotografie, ktoré získajú najviac označení "Páči sa mi" v albume Vyhraj "trón" - TRUCK SHOW 2014 do 7. septembra 2014, vyhrávajú WC Rekord kombi.  

Fotografia s najväčším počtom označení "Páči sa mi" vyhráva zároveň aj víkendový pobyt pre 2 osoby na 2 noci s raňajkami v hoteli Sobota v Poprade. Poukaz je platný pre pobyt do 31.12.2014. Výhercov vyhlásime a zverejníme 8. septembra 2014 na blogu a na Facebooku Aquaterm. Výhercovia budú tiež kontaktovaní emailom / telefonicky.

Platné označenia "Páči sa mi" sú len tie, ktoré boli označnené priamo na fotografii v albume na Facebookovej stránke Aquaterm. Označenia "Páči sa mi" na zdielaniach nie sú platné.

Do súťaže sa môžu zapojiť len osoby nad 18 rokov s trvalým pobytom v Slovenskej republike, len s jednou fotografiou.