Ako bolo na kúpeľňovej TRUCK SHOW 2014

S kúpeľňovým kamiónom sme prebrázdili štyri slovenské mestá, Poprad, Nitra, Bratislava a Humenné. Rozdali sme viac ako 200 zľavových poukážok, zabávali sme sa na koncertoch Vrbovských Víťazov a vylosovali “kúpeľňových” víťazov skvelých cien. Ako bolo na TRUCK SHOW 2014?

Najnovšie kúpeľňové trendy a “samo-čistiaci” záchod v kamióne

Počas 5 dní ste mali možnosť vstúpiť do nášho impozantného kúpeľňového kamiónu a prezrieť si dizajnové a kvalitné kúpeľňové trendy. Od štýlových umývadiel, parádnych sprchovacích kútov, elegantného kúpeľňového nábytku až po hit - revolučné WC RimFree, s neuveriteľne ľahkým čistením.

Fantastický program kúpeľňovej TRUCK SHOW spestrili nezabudnuteľní Vrbovskí Víťazi, skupina, ktorá svojím unikátnym priemysleným folklórom na hudobných nástrojoch od výmyslu pracovného sveta, zabavila malých či veľkých. Celou TRUCK SHOW nás zabával moderátor Richard Vrablec.

Viac ako 200 ľudí siahlo do sprchovacieho kútu plného “mačiek so zľavou vo vreci” a okrem okamžitej zľavovej poukážky do 31% sa zapojili do ďalších súťaží. Tí šťastní “kúpeľňoví” vítazi boli kontaktovaní telefonicky.

Kto doma od radosti rozbíjal starú kúpeľňu?

Výhercovia:

90% zľava na novú kúpeľňu:

p. Jozef T., Humenné (pani manželka v priamom telefonickom prenose začala s “rozbíjaním” kúpeľne od radosti :)

Sprchovací kút:

Štefan H., Poprad

Martina L., Nitra

Slavomír B., Dunajská Streda

Marián L., Humenné

V súťaži o trón a víkendový pobyt 1 výherca (keďže sme sa trocha hanbili odfotiť sa na “tróne”)

Katarina a Miloš Z., Nitra

Výhercom srdečne blahoželáme.