Akcia - k šikovnému WC, šikovné hodinky

Každý, kto si zakúpi balíček LAUFEN Cleanet RIVA dostane smart hodinky zadarmo. Vybrať si pritom môžete dámsku alebo pánsku verziu hodiniek. Akcia platí do konca roka alebo vypredania zásob.

Minimalistický dizajn nabitý technológiami - to je WC Cleanet Riva od spoločnosti LAUFEN. K špičkovému WC s integrovanou bidetovou tryskou teraz získate navyše aj smart hodinky zadarmo.

WC Riva je produkt švajčiarskej kvality. Má integrovanú bidetovú spršku a je nabité množstvom užitočných funkcií. Všetky technológie sú pritom ukryté vo vnútri misy, vďaka čomu si Riva zachováva čistý a kompaktný dizajn. Konštrukcia je navyše bezdrôtová, takže vás nebudú rušiť žiadne káble. 

Špeciálna akcia

K šikovnému WC získate teraz aj darček - SMART hodinky. Každý, kto si zakúpi balíček LAUFEN Cleanet RIVA dostane smart hodinky zadarmo. Vybrať si pritom môžete dámsku alebo pánsku verziu hodiniek. Akcia platí do konca roka alebo vypredania zásob. Preto neváhajte, navštívte naše kúpeľňové štúdia a informujte sa u našich dizajnérov o toalete Cleanet Riva a tejto akcii. 

Čistý dizajn, množstvo funkcií

WC Cleanet Riva vyzerá ako klasický závesný klozet. To, že je plné užitočných funkcií naznačuje len otočné tlačidlo, ktoré sa nachádza na doske na sedenie. Komplexný systém hygieny je ukrytý vo vnútri elegantnej a úplne uzatvorenej keramickej misy.

Integrovaná bidetová tryska s jemným a dôkladným prúdom vody sa postará o dokonalú hygienu. Sprška ponúka rôzne funkcie a nastavenia. Zvoliť si môžete teplotu vody, pozíciu spršky, intenzitu prúdu, trvanie, ako aj oscilujúce a pulzujúce režimy čistenia.

Ovládanie je pritom veľmi jednoduché. Každodenné funkcie spršky môžete ovládať pohodlne pomocou otočného tlačidla, ktoré sa nachádza naboku. Pomocou neho si môžete aktivovať prúd vody, zvoliť jeho intenzitu či pozíciu spršky. Rozšírené funkcie si môžete nastaviť pomocou praktického doplnkového diaľkového ovládača s dotykovou obrazovkou.

Keď sa tryska nepoužíva, je hygienicky a bezpečne skrytá za krytkou v mise. V prípade potreby možno trysku a krytku jednoducho odstrániť, vyčistiť alebo úplne vymeniť. Keď sa posadíte, spustí sa automatické odsávanie zápachu, ktoré sa postará o príjemne svieži vzduch. Na spodnej strane toalety sa nachádza nočné LED svetlo, vďaka ktorému sa budete aj v tme ľahko orientovať. Osobné nastavenia si môže uložiť každý člen rodiny, WC Riva umožňuje uložiť 4 rôzne profily užívateľov. 

Dokonalá hygiena, jednoduchá údržba 

Cleanet Riva sa po každom použití čistí sám - tryska sa pred a po každom použití automaticky prepláchne čistou vodou. Kompletný vodovodný systém, ktorý je ukrytý vo vnútri toalety, sa pravidelne čistí horúcou vodou s teplotou 70°C. Toto samočistenie sa postará o automatické odstránenie vodného kameňa. Misa bez oplachového kruhu sa ľahko čistí aj vďaka špeciálnej povrchovej úprave. WC doska je odnímateľná a môžete bezproblémovo vyčistiť.

Príďte si po WC Riva a získajte smart hodinky

Navštívte niektoré z našich štúdií v Poprade, Nitre, Humennom, Trebišove, Spišskej Belej alebo v Martine.