7 najobľúbenejších kvetinových obkladov do kúpeľne

Milujete kvetiny? Ak áno, pozrite si výber skutočne nádherných kvetinových kúpeľní. Elegantné, decentné, luxusné, hravé aj moderné. Kvetiny vedia podčiarknúť krásu kúpeľne v každom štýle. Pozrite si aj galériu na konci článku. 

Abrila - harmónia pokoja

Moderná, elegantná a plná pokoja. Kvetinový dekor zo série Abrila je fantasticky navrhnutý pre ucelenie kúpeľne či jej časti. Fantasticky dokáže vytvoriť oázu relaxu okolo vane či sprchového kútu. Veľmi populárna séria Abrila vie byť aj krásne kreatívna vďaka svetlým či tmavým obkladom.

Luciola - šarmantná delikatesa

Kráľovská purpurová a hravou iskrou. Kvetinový dekor kúpeľne Luciola je fantasticky kontrastný, esteticky vynikne v spojení so svetlým i tmavým purpurovým obkladom z rovnomennej série. Krásne dokáže rozihrať celú miestnosť a zároveň nestráca svoj luxusný šarm. Elegantné mozaiky a dekoratívne inzertá ešte viac podčiarkujú štýlový šarm kúpeľne.

Silvia - čokoládová elegancia

Dezert na pohľad aj na dotyk. Kúpeľňa Silvia je ako vystrihnutá z filmu. Sýty “čokoládový” obklad priam vyžaruje pokojnú energiu a elegantný kvetinový vzor túto harmóniu podčiarkuje. Kvetiny v čokoládových odtieňoch fantasticky vyniknú na väčšej ploche, v obložení so svetlým či tmavým obkladom z rovnakej série.

Niki - hravá romantika

Vintage, moderné alebo jemné kvetiny? Séria Niki má pre každého krásny vzor. Dekor Romantique v každom prebudí snivý pokoj skoro až v retro štýle. Rovnako nadčasové sú aj veľké detaily kvetín. Bordovo-ružová je ideálna pre kúpeľne v bohémskom štýle. Delikátna hnedá zase fantasticky podčiarkuje jemnú harmóniu kúpeľne.

Sorenta - moderná oáza 

Na prvý pohľad zaujme veľkými kvetinovými dekormi. Na druhý pohľad aj jemnými kvetinovými detailmi. Séria Sorenta elegantne spája krásu kvetín s moderným dizajnom. Očarí ako celok a aj v detailoch - v decentnom kvetinkovom dekore i pestrej farebnej listele. Ideálna voľba pre kúpeľňu v modernom štýle s kvetinovým šarmom.

Vivida - energia farieb

Žltá, fialová, zelená, červená, ružová... - hravé sýte farby série Vivida dokážu každú kúpeľňu rozjasniť energiou. Kvetinový dekor zo série Vivido je v hravom modernom líniovom štýle. V kombinácii s bohatými farbami obkladov i listiel je každé farebné prevedenie plné energie.

Mistere - nadčasový luxus

Vitajte v rozprávke! Z kúpeľne Mistere priam dýcha elegancia a luxus romantických príbehov. Delikátne detailné prevedenie kvetinových dekorov nádherne vynikne v spojení s krémovým a svetlým obkladom. Elegantné listely a dekory dopĺňa tiež dlažba z rovnomennej série.  Začínať každý deň v nadčasovo luxusnej kúpeľni je pôžitkom aj pre dušu.

Chceli by ste svoju kúpeľňu v kvetinovom štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Spišská Belá, Nitra, Humenné, Trebišov) alebo náš eshop. Radi vám pomôžeme s plánovaním a výberom vašej ideálnej kúpeľne. Lepšie raz vidieť ako 100x premýšľať, novú kúpeľňu vám navrhneme aj v 3D grafickej vizualizácii.