4 skvelé kúpeľňové série aj pre malé kúpeľne

Obklad a dlažbu ste vybrali a premýšľate nad vhodným umývadlom, nábytkom, vaňou… Zo skutočne bohatého sveta kúpeľňových sérií vám prinášame 4 najobľúbenejšie kúpeľňové série. Skvelé aj do menších či mestských kúpeľní! Pozrite sa aj vy na spojenie dizajnu a praktickej hodnoty.

Rekord

Séria Rekord predstavuje kúpeľňový nábytok a sanitu v krásnom elegantnom dizajne. Je vynikajúcim spojením vysokej kvality za priateľskú cenu. 

Elegantné sety umývadlo + skrinka sú dostupné v rozmeroch od 40 do 60cm, v bielom či drevenom vzore. Vodeodolný materiál, mechanizmus tichého dovierania pre dlhšiu životnosť nájdete aj pri ďalších skrinkách Rekord, vysokých či nízkych. Rovnaká flexibilita výberu vás poteší aj pri výbere vaní (140 - 170cm) a sprchových kútov (70-90cm, štvorcový/štvrťkruhový).

Modo

Ak hľadáte inovatívne a šikovné riešenia, séria Modo vás určite poteší. Na prvý pohľad vyzerá jednoducho, no skrýva v sebe množstvo praktických výhod, ktoré oceníte v kúpeľni každý deň. 

Pravouhlé zvonka, oválne vnútri, umývadlá Modo sa skvelo hodia do viacerých štýlov kúpeľní a poskytujú skvelý komfort pri umývaní. Šírka umývadiel Modo je od 50 až po 100cm a ku každej veľkosti je aj skrinka. V závesnom prevedení či s nožičkami, s mechanizmom tichého dovierania a z kvalitného materiálu. Zaujímavý dizajn aj praktickú hodnotu nájdete aj vo vysokej bočnej skrinke - dvojdielna skrinka má až 4 dvierka pre pohodlnnejšie vkladanie a vyberanie vecí. 

Praovuhlé vane zo série Modo sú dostupné vo veľkostiach 160 - 180cm a vybrať si môžete buď s odtokom v strede alebo na boku.

Traffic

Ak chcete kúpeľňu pre aktívny a energický životný štýl, séria Traffic je pre vás ako stvorená. Hlavné motto celej série je “Ľúbime mesto!” a spolu s hravosťou a praktickosťou sa odráža v dizajne každého výrobku. Séria Traffic je skutočne bohatá čo sa rozmerov a variácií týka, na svoje si prídu aj väčšie kúpeľne. 

Elegantné umývadlá s bohatým priestorom aj na uloženie toaletných potrieb môžete umiestniť samostatne či na skrinku. Skrinky pod umývadlo či vysoké postranné skrinky sú dostupné v moderných farebných prevedeniach. Tiché dovieranie prispeje k dlhšej životnosti a samozrejmosťou je vysoko kvalitný materiál. Hravé tvary a krásny dizajn s dôrazom na praktickú hodnotu nájdete aj v ponuke závesných záchodov a bidetov Traffic.

Nova Pro

Jedna z najlepších nových kúpeľňových sérií, Nova Pro je tipom číslo 1 pre menšie i väčšie kúpeľne. Skutočne šikovný dizajn a riešenia aj pre atypické priestory. Špičková kvalita keramiky i nábytku a dizajn zaujme každého. Z bohatej ponuky modelov si určite “vyberie” aj vaša kúpeľňa.

Umývadlá na nábytok, policu či samostatne v pravouhlom či oválnom prevedení dopĺňajú aj zostavy vysoké či nízke, skutočne si môžete vybrať podľa seba. Rozmery 36 - 60cm sú skvelé do kúpeľne či záchodu.

Kúpeľňový nábytok Nova Pro vám pomôže nájsť priestor nielen v tradičných bočných skrinkách, ale aj napr. nad záchodom. Elegantná biela alebo drevené prevedenie, kvalita a životnosť je rovnako skvelá u oboch.

Rovnaké výhody nájdete aj pri výber záchodu / bidetu Nova Pro. Oválny či pravouhlý dizajn, závesné či kombi prevedenie, séria Nova Pro poteší viacerými výhodami.