4 skvelé dôvody pre bidet

Bidet sa v našich končinách pomaly, ale isto dostáva do čoraz viac kúpeľní. Je to práve kvôli niekoľkým úžasným vlastnostiam a výhodám, ktoré tento spôsob hygieny prináša. Pozrite sa aj vy na benefity bidetu.

#1 Hygienické riešenie

Nech má toaletný papier vrstiev koľko chce, jeho používanie nemôže zaručiť 100% čistotu a hygienu. Suchý papier môže tiež pokožku podráždiť. Používanie samostatného bidetu či spojenej kombinácie WC a bidetu je dokonale hygienické. Prúd teplej vody dokonale umyje pokožku, zanechá ju čistú a sviežu.

Viete že… až 80% infekčných chorôb sa prenáša ľudským kontaktom? Odhaduje sa, že len 50% ľudí si umýva ruky po použití toalety a mnoho z nich nesprávne či nedôkladne. Pri bidete nemusíte ruky používať vôbec.

#2 Benefity aj pre zdravie a pokožku

Umytie čistou a teplou vodou je tiež veľmi príjemné pre pokožku. Sušenie teplým vzduchom taktiež pôsobí príjemne, nedráždi. Na rozdiel od bidetu, toaletný papier častorkát baktérie neodstráni, len ich rozotrie.

Zdravotné vlastnosti bidetu sú na nezaplatenie pri zdravotných problémoch (hemeroidy, zápcha), pri poruchách mobility, kedy je dostatočné utieranie sa toaletným papierom namáhavé, no aj počas menštruácie či po pôrode.

#3 Priateľský pre prírodu

Výroba toaletného papiera si vyžaduje omnoho viac vody ako spotrebujeme používaním bidetu. K tomu sa pridáva aj drevo, chemikálie, chemické bielenie a energie. Plus balenie a doprava tiež niečo stoja a zaťažujú planétu. Používanie bidetu poteší aj Vás, menej toaletného papieru, menej smetí, a tiež nižšie riziko problémov s upchatým odpadom.

#4 Dokonalé pohodlie a komfort

Čisto a sviežo - tak sa budete cítiť po použití bidetu. Modernejšie modely Vás potešia ešte väčším pohodlím. Vyhrievané sedadlo s pozvoľným sklápaním, prepláchnutie spršky vodou pred aj po použití, oscilujúci prúd vody pre dôkladné umytie či jednoduchá obsluha pomocou ovládacieho panelu.

Vyskúšajte a rozhodnite sa sami!

Ak ste ešte nikdy nevyskúšali bidet, príďte do nášho kúpeľňového štúdia v Poprade alebo v Trebišove. Vyskúšať môžete hneď tú najväčšiu novinku - Geberit AquaClean Sela! Najnovší model WC a bidetu v jednom, ktorý prekvapí svojím pohodlím a modernými funkciami.