3D vizualizácia kúpeľne v pastelových farbách

Inšpiratívna 3D vizualizácia kúpeľne v pastelových farbách a so sprchovacím kútom v “nike” (priestore medzi dvoma stenami), vrátane oddeleného záchodu. Pozrite si výber ďalších kúpeľňových doplnkov, keramiky a nábytku.

Obklad a dlažba Easy v pastelových farbách

Vybrali sme obklad a dlažbu v príjemnom marhuľovom vyhotovení. Séria Easy je dostupná s viacerými dekoratívnymi obkladmi v jemných kombináciach. Na výber aj ďalšie farebné pastelové odtiene.

Závesné wc Style s RimFree 

Výhody závesného wc oceníme najmä pri pravidelnej údržbe - wc nie je upevnené na podlahe a teda kúpeľňa sa jednoduchšie čistí. K tomu prispieva aj technológia RimFree - záchod je bez vnútorného okraju, čo znižuje priestor, kde usádzajú nečistoty a baktérie a uľahčuje čistenie.

Závesný záchod Style má dĺžku len 51 cm a skvele sa hodí do malých priestorov či minimalistických kúpeľní. Šetrné splachovanie 2/4 litre je ďalším veľkým plusom.

Set umývadlo so skrinkou Twins

Závesná kúpeľňová zostava TWINS je skvelým riešením 2 v 1. Umývadlo s rozmerom 60cm má moderný elegantný dizajn a priestor na uloženie toaletných potrieb.

Skrinka pod umývadlo má bohatý úložný priestor a vďaka mechanizmu tichého dovierania aj dlhšiu životnosť. Nápodobne ako pri závesnom wc, aj závesný umývadlový set uľahčuje čistenie a údržbu kúpeľne, keďže sa nedotýka podlahy.

Krídlové sprchové dvere a sprchová zostava LOFT

Pôdorys kúpeľne s tzv. “nikou”, priestorom medzi dvoma stenami, má ideálnu predispozíciu pre riešenie sprchovými dverami.

Vybrali sme sprchové krídlové pivotové dvere GEO 6 z číreho skla v rozmere 90cm. Stenové profily dokonca zvládnu aj vyrovnanie nerovností povrchu.

Možnosť ošetrenia povrchovou úpravou REFLEX pre vyššiu úroveň hygieny, jednoduchšie čistenie a predĺženú životnosť.

Moderná sprchová batéria LOFT má vynikajúcu reguláciu teploty aj prietoku, ktoré vám ušetria vodu. Set obsahuje nástennú sprchovú batériu, sprchovú hadicu Satin, držiak ručnej sprchy a ručnú sprchu.

Cena kúpeľne v tejto 3D vizualizácii

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Cena za kúpeľňu v tejto 3D vizualizácii vrátane doplnkov, keramiky, sanity, obkladov a dlažby je len od 2065,70 € - v cene nie je zahrnutá potrebná stavebná chémia (lepidlá, silikóny, etc.)

Kúpeľňa v 3D vizualizácii na splátky iba za 10% z ceny

Svoju novú kúpeľňu môžete mať dnes a splácať postupne. Na eshope aquaterm.sk vám ponúkame na výber z dvoch splátkových modelov: 

Cena tovaru 2065,70 €

  10x10 Klasický úver Istota

Priama platba

206,06 €

200 €

Doba splatnosti

10 mesiacov

18 mesiacov

Výška úveru

1854,51 €

1865,70 €

Cena úveru

274,69 €

415,08 €

Počet splátok

10

18

Úroková sadzba fixná

23,56%

22%

RPMN

26,28%

24,36%

Celková čiastka k zaplateniu

2060,60 €

2207,34 €

Výška mesačnej splátky

212,92 €

126,70 €

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jednu z našich predajní (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop aquaterm.sk. - 3D vizualizácia kúpeľne cez náš eshop.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.