3D návrh sivo-bielej kúpeľne na mieru

Ako v kúpeľni “schovať” práčku a ešte ju aj opticky zväčšiť? Pozrite sa aj vy na šikovné riešenie malej kúpeľne v 3D návrhu na mieru a objavte nový rozmer priestoru.

Ako schovať práčku?

Stalo sa vám, že ste vošli do väčšej miestnosti a vôbec ste veľký priestor necítili? Pocit stiesnenosti sa neviaže len na malé miestnosti. Medzi hlavných vinníkov patrí nevhodný návrh a “prepchatosť”. V kúpeľniach sa šikovné riešenie skutočne oplatí. Do malých priestorov väčšinou chceme zmestiť “všetko”.

“Majiteľ chcel praktickú kúpeľňu, ktorá nebude len “kumbálom”. Dispozične sa do kúpeľne zmestila práčka úplne v pohode, no chceli sme, aby nebola ako päsť na oko. Vyriešili sme to šikovnými posuvnými dverami. Práčka je takto po ruke, keď ju treba. Časť dverí je tvorená zrkadlom. Vďaka tomu je kúpeľňa ešte praktickejšia a zároveň pôsobí priestrannejšie.”

Peter, dizajnér kúpeľne, Aquaterm Poprad

Zrkadlá a priestor

Zrkadlá skutočne robia zázraky. Výškové zrkadlo krásne dopĺňa široké zrkadlo nad umývadlovou časťou. V tejto kúpeľni tak máte pocit, že je dvakrát väčšia. Podsvietenie dotvára atmosféru a zároveň je omnoho príjemnejšie aj pre rozospaté či unavené oči.

Murovanou poličkou sme prepojili umývadlovú časť s toaletou, vďaka čomu je v kúpeľni ešte viac priestoru. Závesná skrinka s veľkým umývadlom so šírkou 120cm poteší nielen bohatým priestorom, ale aj úžasnou životnosťou. Tiché dovieranie, doživotná záruka na kovanie a odolnosť voči vlhkosti i UV žiareniu, to je kombinácia pre nálepku “Stále ako nová”.

Závesný model sme vybrali aj pre toaletu. Okrem toho, že “zavesený” nábytok i sanita vyzerajú dizajnovo, miestnosť ešte viac prevzdušňujú, tak sa i podlaha v miestnosti udržiava oveľa jednoduchšie.

Závesné WC iCon je s novinkou RimFree a teda bez vnútorného splachovacieho kruhu. Vďaka tomu je záchod oveľa hygienickejší (nie je skrytý okraj, kde sa môžu usádzať nečistoty), misa sa ľahko čistí a vyzerá štýlovo. WC iCon má tiež uzavreté tvary zvonka, čo znamená ešte ľahšiu údržbu - aj zvonka stačí len pretrieť, netreba sa krčiť pri záhyboch.

Moderná sprcha plná pôžitku

Nie je sprcha ako sprcha. Priestranný kút 120 x 120cm sme doplnili modernou sprchovou sériou Raindance. Ako názov napovedá, sprchovanie je skutočným “tancom dažďa”. Hýčkavé funkcie sprchy príjemne masírujú a osviežujú. Séria Raindance | HANSGROHE je skvelou voľbou aj pre tých, ktorým záleží na ekológii i peňaženke. Moderné technologické vyhotovenie sprchy s verziou EcoSmart dokáže ušetriť až 60% vody v porovnaní s bežnými modelmi. Komfort a kvalita, ktorá sa skutočne oplatí.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko Vás nová kúpeľňa bude stáť.