3D návrh priestrannej dizajnovej kúpeľne s drevom

V tejto inšpiratívnej 3D vizualizácii sme vybrali väčšiu kúpeľňu s pôdorysom 3,6 x 2,8m. Pri dispozičnom riešení sme sa zamerali na priestrannosť, ktorú sme doplnili dizajnovou keramikou, nábytkom a elegantnými prvkami.

Priestorové riešenie a drevené prvky

Aj pri veľkej kúpeľni sa môže stať, že sa v nej človek cíti stiesnene. Pri tejto kúpeľni sme sa tomuto problému vyvarovali dispozičným a priestorovým riešením. Vaňa, sprchový kút, záchod, bidet aj umývadlová časť - rozmiestnili sme ich pre čo najväčší priestor pri každej časti.

Ďalším zaujímavým prvkom je optické rozšírenie priestoru dekoratívnymi, ale aj praktickými poličkami v stenách. 

Dizajnová sanita aj nábytok

Antonio Citterio je meno, ktoré sa vo svete kúpeľní spája so skutočne nadčasovým, krásnym a praktickým dizajnom. Po prvotnom nadšení z harmónie a precíznosti dizajnu si môžete vychutnať subtílnu premyslenosť - nenápadné prvky nábytku či keramiky sú presne tam, kde ich potrebujete. Či už sú to elegantne vsadené držiaky na uteráky, alebo praktické otváranie skriniek a prehľadný úložný priestor.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena za kúpeľňu v tejto 3D vizualizácii je od 6 300 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.