3D návrh modernej kúpeľne so skvelým priestorovým riešením

Vstúpte do modernej hravej kúpeľne a vychutnajte si atmosféru relaxu na každý deň. Šikovné priestorové riešenie s dispozíciou kúpeľne a optickou hrou sa spolu s výberom kvalitného a pohodlného zariadenia kúpeľne postará o relax na každý deň. Pozrite sa aj vy na 3D návrh krásnej, modernej a šikovnej kúpeľne.

Ako sa šikovne a elegantne vyhrať s priestorom

Kúpeľňa, ktorá doslova očarí na prvý aj na druhý pohľad. Moderne hravú atmosféru kúpeľne sme navrhli tak, aby ju nič nerušilo.

“Kúpeľňa je veľmi príjemne rozdelená na zóny. Toaleta aj s bidetom je “schovaná” na skvelom mieste, má vyhradený vlastný priestor v zadnej časti pri okne a od ostatných častí kúpeľne je elegantne oddelená vkusnou stenou za vaňou. Už pri vstupe do kúpeľne má človek pocit, že je v priestrannej zóne relaxu.” 

Tomáš, dizajnér kúpeľne, AQUATERM Nitra

Druhou časťou “hry s priestorom” je obklad a dlažba. Vybrali sme modernú hravú sériu Deco | RAKO. Skombinovali sme ju s neutrálnou svetlou sivou a bielou v odtieni slonová kosť, aby farebný obklad vynikol. Zároveň sme rozloženie obkladu navrhli tak, aby celá miestnosť pôsobila opticky väčšie a aby upútali hlavné zóny relaxu.

Priestranné umývadlo pre komfort na každý deň

Nielen krásna, ale aj pohodlná. Umývadlo so závesnou skrinkou z rovnakej série Quattro | KOLO má bohatý rozmer 90cm. Elegantné pravouhlé tvary série Quattro pôsobia skutočne harmonizujúco v kúpeľni a spolu s ďalšími výhodami je to skvelá voľba. Uzavreté tvary umývadla sa postarajú o ľahšiu údržbu, umývadlo nemá ťažko dostupné “zákutia”, kde by sa mohol nazbierať prach. Povrchová úprava Reflex sa postará o ešte čistejší vzhľad a žiarivú krásu na dlhé roky.

Perličkou tohto umývadla je tiež jeho hĺbka len 41,5cm, vďaka čomu sa hodí aj do užších miestností. Premyslený dizajn umývadla sa postará o to, že je stále veľmi pohodlné.

Závesná skrinka pod umývadlo uľahčí aj údržbu podlahy, stačí mopom prebehnúť popod skrinku, netreba odťahovať či čistiť okolo nožičiek. Materiál odolný voči vlhkosti i UV žiareniu, systém tichého dovierania a doživotná záruka na kovania, to sú ďalšie výhody, vďaka ktorým bude umývadlová časť vyzerať dlhé roky krásna.

Energizujúca sprcha a hýčkavý kúpeľ

V tejto kúpeľni si vychuntáte osviežujúcu sprchu v priestrannom sprchovacom kúte i hýčkavý relaxačný kúpeľ. Sprchovací kút je zostavený z pevnej bočnej steny a sprchových dverí Next | KOLO. 90 x 90cm je pohodlný rozmer a k nemu sa pridávajú aj ďalšie výhody. Povrchová úprava Reflex sa postará nielen o jednoduchšie čistenie, ale aj krajší vzhľad skla po dlhšiu dobu. Sprchový kút je totižto vďaka úprave Reflex (v cene) super hladký a odolnejší, nečistoty sa “kĺžu” dole s vodou. Kvalitné chrómové prevedenie sa týka aj závesov, tie majú dokonca funkciu dvíhania dverí.  

Vaňa na 30 rokov? Presne taká je záruka na kvalitné smaltované vane od výrobcu KALDEWEI. Overené renomé značky sa spája aj s dizajnom. Model Saniform Plus v tejto kúpeľni má rozmer 180 x 80cm, čo je komfortná voľba aj pre vyššie polovičky. Smaltované vane KALDEWEI sú veľmi príjemné na dotyk, rýchlo sa nahrievajú a určite upúta aj ich premyslený dizajn. 

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.