3D návrh kúpeľne - vyhriata béžová kúpeľňa

Stačí, že príde návšteva alebo sa domácnosť rozrastie o nových členov a začíname uvažovať o tom, že by sa hodila jedna extra kúpeľnička. Pozrite sa na 3D návrh praktickej menšej kúpeľne na mieru. Príjemné teplo navodia nielen hrejivé farby, ale aj nádherný radiátor.

Teplo sa začína pohľadom

Niet nad lepší pocit ako vyhriata kúpeľňa. Navodiť dojem tepla pomôže aj výber farieb - hrejivé odtiene béžového obkladu sme doplnili krásnou dlažbou so vzorom dreva. Obklad aj dlažba sú z rovnakej kvalitnej série, kalibrované a skvelo k sebe sadnú. Oranžové prvky, vrátane dizjanového radiátora, kúpeľňu príjemne oživujú.

Umývadlo s novým rozmerom

Extra kúpeľňa sa hodí nielen pri návštevách, ale aj v prípadoch, keď ráno v rovnaký čas vstáva celá rodina. Praktické umývadlo na skrinke s priestorom na toaletné potreby príde vhod nielen pri umývaní zubov. Umývadlo má uzavreté tvary, čo znamená, že nemá na sebe zbytočné škáry. Nečistoty sa menej usádzajú a celkové čistenie je jednoduchšie.

Skrinka pod umývadlo je z materiálu odolného voči vlhkosti, dlhšie vydrží ako nová aj vďaka odolnosti voči UV žiareniu. Doživotná záruka na kovania a pozvoľné zatváranie zásuvky poteší dlhé roky. Široké zrkadlo s osvetlením poteší každú maminu či dcéru. Okrem toho opticky rozširuje miestnosť.

Ranná pohoda a ušetrené rodinné financie

Rovnako ako extra umývadlo, aj extra záchod prispeje k pohodlnnejšiemu “hromadnému” vstávaniu v domácnosti. Závesné WC má estetický vzhľad, nádržka s vodou je schovaná v stene. Záchod je s RimFree, teda bez vnútorného okraja. Baktérie a nečistoty sa nemajú kde schovať a udržiavať čistý záchod je oveľa jednoduchšie. Šetrné duálne splachovanie 3/6 L poteší aj rodinnú peňaženku.

Dizajnový radiátor pre hrejivé teplo každý deň

Inovatívné dizajnové radiátory Metropolitan na prvý pohľad zaujmú určite a pri tom pohľade druhom prekvapia ďalšími výhodami pre pohodlie, peňaženku i životné prostredie. Široké otvory sa postarajú o veľké osušky. Na radiátor sa dajú doplniť aj vešiačiky na uteráky. Ovládanie teploty aj cez diaľkové ovládanie dopĺňa praktický časovač - aby teplo bolo vtedy, keď chceme.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena kúpeľne v tomto 3D návrhu je 3 500 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.