3D návrh kúpeľne - biela elegancia s drevom

Prinášame vám ďalšiu inšpiratívnu kúpeľňu z našej dieľne. Kombinácia elegantnej lesklej bielej s nádherným drevom je slasť pre oko a výber ďalšej sanity či nábytku aj nádhera pri každodennom používaní.

Kombinácia dreva a bieleho obkladu

Neutrálny biely obklad sme skombinovali s nádhernou kalibrovanou dlažbou NOCE Naturale v drevenom dizajne. Veľký formát obkladačiek a dlaždíc s drevom sme vyskladali pre optické zväčšenie priestoru. Univerzálny lesklý obklad, takisto vo veľkom formáte s dĺžkou 60cm, kúpeľňu skvele presvetľuje.

Dizajnový nábytok, ktorý perfektne ladí

Kombinácie drevo + biela sme sa držali aj pri výbere nábytku. Séria ICON v drevenom prevedení skvelo sadne do návrhu. Kvalita značky KERAMAG sa odráža na dizajne a tiež na praktickej úžitkovej hodnote. Priestranné skrinky s bohatým úložným priestorom, mechanizmus tichého dovierania pre dlhú životnosť, tieto vlastnosti nájdeme aj v závesnej skrinke pod umývadlo a tiež v bočných skriniach.

Hýčkavý kúpeľ a osviežujúca sprcha

Hygiena a relax, to je ideálne spojenie kúpeľne. Vybrali sme veľkú vaňu MODO s dĺžkou až 180cm. Vaňa má odtok umiestnený v strede a aj vďaka ergonomickému tvaru je vhodná aj pre kúpeľ vo dvojici. Šikovne navrhnuté úložné police v stene a tiež vedľa vane poskytujú priestor pre toaletné potreby a tiež dekorácie, ktoré kúpeľni dodajú nádych oázy pokoja.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena kúpeľne v tomto 3D návrhu je 6 000 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.