3D návrh kúpeľne - ako to celé prebieha?

Lepšie raz vidieť ako 100-krát premýšľať či sa vaňa zmestí k umývadlu. A radšej predtým, ako ich tam namontujeme... 3D návrh kúpeľne je ideálny prvý krok pri rekonštrukcii i stavbe novej. Pozrite sa aj vy, ako celý proces prípravy 3D návrhu či 3D vizualizácie novej kúpeľne prebieha.

Dispozičné riešenie alebo kde čo bude

Dispozícia kúpeľne v ľudovej reči znamená, ako v miestnosti porozmiestňujeme vaňu, sprchový kút, umývadlo, skrinky, práčku… Väčšinou nad tým premýšľame ešte v starej kúpeľni. Kde by sme čo dali pre väčšie pohodlie.

Špecialitou kúpeľne je voda, odpad a teda aj ideálne spojenie umývadla, záchodu či práčky s rozvodmi tak, aby všetko fungovalo. A cez kúpeľňu nám nešla dlhá rúrka… Dispozičné riešenie na prvý pohľad obsahuje len rozmiestnenie. Na pohľad druhý sa tam skrývajú aj skúsenosti a technické požiadavky miestnosti.

K technickému poradenstvu našich dizajnérov sa pridávajú aj tisícky hotových kúpeľní z našej dielne, čo je veľmi bohatá studňa nápadov a riešení. Nielen “nakresliť”, ale aj pomôcť so šikovnými riešeniami, to je náš prvý krok.

Štýl kúpeľne - obklad a dlažba

Pôdorys hotový, čas na tú “krajšiu” časť - samotný 3D návrh v plnej kráse. Vidieť svoju novú kúpeľňu je fantastická pomoc pri rozhodovaní aj pri montáži. Obklad a dlažba sú hlavné prvky, na ktorých stojí atmosféra kúpeľne. 

Či už predstavy máte alebo ešte nie, súčasťou našej práce je aj inšpirácia a dizajn. “Vyskladáme” obklad tak, aby miestnosť pôsobila priestrannejšie, zaujímavo. Z našej skutočne bohatej ponuky vzorov, farieb, odtieňov, štruktúry obkladov a dlažieb je radosť vyberať.

Inšpiráciou pre vašu novú kúpeľňu vás radi prevedieme naživo v našich kúpeľňových štúdiách, kde vás čakajú vždy aktuálne kúpeľne a trendy. Šikovné riešenia a krásna inšpirácia je vám k dispozícii aj na našom blogu či Facebooku.

Vybavenie kúpeľne - sanita a nábytok

Nie je vaňa ako vaňa. Každá kúpeľňa je jedinečná a tento prístup si držíme aj pri pomoci s výberom keramiky, nábytku a vybavenia kúpeľne. Radi vás prevedieme štýlovými sériami a odporučíme tie najvhodnejšie pre vás i vašu kúpeľňu. Tak, aby sadli vašim predstavám dizajnovým i finančným.

Vďaka nášmu širokému sortimentu radi pomôžeme nájsť vhodnejšie alternatívy. Odporučíme, poradíme, vysvetlíme. Základ je vaša spokojnosť a radosť z novej kúpeľne.

Doplnky i lepidlá súčasťou 3D návrhu

Krása spočíva tiež v detailoch. Súčasťou 3D návrhu kúpeľne sú tiež kúpeľňové doplnky, lebo je dobré v novej kúpeľni mať si kde odložiť zubné kefky či zavesiť toaletný papier. Aj tu vám radi poradíme, kúpeľňami doslova žijeme.

Dôležitá časť 3D návrhu, ktorú síce “nevidno”, je stavebná chémia. Lepidlá, silikóny, nivelizačné či penetračné hmoty… Aj na tento “detail” myslíme a vypočítame vám koľko vám toho treba. Taktiež inštalatérsky materiál, “rúrky, trúbky, kolienka”... Ako krása, tak i spokojnosť spočíva v detailoch. Myslíme na ne.

3D návrh kúpeľne v štúdiách aj online

Navštívte naše kúpeľňové a interiérové štúdiá (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá), radi vám osobne pomôžeme s novou kúpeľňou. Rovnako osobný prístup vás čaká aj online na našom eshope. Za online 3D návrhmi, emailami a telefonátmi sa skrýva poctivá osobná práca a skúsenosti Dušana a Števa.