3D návrh bytovej kúpeľne - v jednoduchosti je krása

Spojte jednoduchosť s drevom a máte nádheru. Týchto hesiel sme sa držali pri tvorbe návrhu klasickej bytovej kúpeľne s oddeleným záchodom. Požiadavka majiteľa bola “bez spojenia kúpeľne a wc a bez zložitej prestavby”.

Kúpeľna v bytoch nemusí byť príčinou sĺz, nemusí nám byť “malá” či tesná. V tomto 3d návrhu malej bytovej kúpeľne sme sa preto snažili vyriešiť problém s priestorom výberom šikovných nápadov a produktov. Jednoducho, pohodlne a elegantne.

Svetlý obklad v kombinácii s dreveným vzorom

V menších priestoroch je svetlý vzor stien vynikajúca voľba. Vybrali sme obklad CEMENTO s jemnou textúrou a sivým odtieňom. Svetlé farby totižto priestor opticky rozširujú. 

Neutrálny obklad sme skombinovali s nádherným obkladom HASEL so vzorom dreva. Umiestnený v sprchovej časti skvelo púta pozornosť a podčiarkuje priestrannejší dojem.

Pohodlnná sprcha v asymetrickom sprchovom kúte

Pri návrhoch bytových kúpeľní sa často stretávame s požiadavkou na priestranný sprchový kút. 80x80cm je málo a 90x90cm sa nezmestí na jednu stranu. Netreba si sypať popol na hlavu, ideálnym riešením je asymetrický sprchový kút. 80cm strana kútu TIGO sadne ako uliata na kratšiu stenu a dlhšia 100cm sa postará o pohodlie.

Závesný záchod a dostatok priestoru na toalete

Elegancia a praktická hodnota závesných wc je možná aj v bytových jadrách. Tesného priestoru, poudieranej hlavy pri vstávaní sa človek skutočne nemusí báť. Do tejto kúpeľne sme vybrali závesné wc Traffic s dĺžkou len 54 cm. Aj po vymurovaní vstavanej časti s nádržkou je na toalete dostatok pohodlného priestoru.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena kúpeľne v tomto 3D návrhu je 2 400 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.