30 rokov, množstvo zážitkov

Za 30 rokov sme toho zažili skutočne veľa. Veľa školení, výstav aj vianočných večierkov a veľa práce. A keďže si radi zaspomíname, prinášame vám ďalší článok zo života a histórie Aquatermu.

Z našich kúpeľňových štúdií

Vidieť kúpeľňové produkty naživo je pre našich zákazníkov dôležité, preto sú vzorové kúpeľne neodmysliteľnou súčasťou našich kúpeľňových štúdií. Pozrite sa ako vyzerali naše prvé vystavené kúpeľne a aké krásne a moderné kúpeľne môžete vidieť v našich štúdiách dnes. A pozrieť na ne sa môžete prísť aj osobne. 

Výstava? Tam nesieme chýbať

Naše produkty a našich kolegov môžete vidieť nielen v kúpeľňových štúdiách Aquaterm, ale aj na výstavách. Prvá výstava, na ktorej ste Aquaterm mohli vidieť bol Coneco v roku 2000. Náš výstavný stánok sme rokmi zdokonaľovali a takto vyzeral na poslednej výstave, ktorej sme sa mohli zúčastniť - Nábytok a bývanie v roku 2019.

Náš stánok na prvej výstave

Nábytok a bývanie 2019

Prvá reklama vs. súčasná

Každý rok sa vám prihovárame aj prostredníctvom billboardov. A ak si pozriete niektoré z nich, úsmevu sa nezbavíte. Nuž, kreativite sa medze nekladú.

A každý rok vám prinášame aj kúpeľňový katalóg plný zaujímavých noviniek aj zliav. Ešte v roku 2015 mal “len” 62 strán, ten súčasný ich má viac ako 250. 

1 veľká rodina

Tak ako nám pribúdali nové kúpeľňové štúdia, pribúdali do našej rodiny aj noví zamestnanci. Vďaka tomu sme spoznali množstvo šikovných ľudí, ktorí sa stali súčasťou našej Aquaterm rodiny. Dnes nás je spolu viac ako 85 a viacerí naši kolegovia sú s nami dlhé roky, dokonca takmer od začiatku. 

30 rokov, kvantum spokojných zákazníkov

Viac ako 1 000 000. Wooow. Ďakujeme! Za 30 rokov sme vám dodali množstvo vysnívaných kúpeľní. Veríme, že naša rodinná firma bude ďalej rásť a všetky naše plány dosiahnu svoje naplnenie. Tešíme sa na ďalších 30 rokov s vami. 

Túžite po novej kúpeľni? Zverte sa do rúk našich skúsených dizajnérov.

Obráťte sa na nás. Navštívte niektoré z našich štúdií v Poprade, Nitre, Martine, Humennom, Trebišove, Spišskej Belej alebo navštívte náš eshop.