30+ obkladov do kuchyne

Obklad má v kuchyni svoje opodstatnené miesto. Trvácny a najmä umývateľný, presne tieto vlastnosti chceme mať na stene nad kuchynskou linkou. Pozrite si náš inšpiratívny výber obkladov do kuchyne spolu s praktickými radami.

Ideálne je vybrať obklad na steny kuchyne už počas plánovania v rámci 3D návrhu. Dizajn by sa mal predovšetkým páčiť vám a mal by byť v súlade s kuchyňou. Obklady v tomto našom výbere sú dostupné v našich predajniach a niektoré aj na eshope.

Väčší formát, ľahšie čistenie

V rámci obkladov nájdeme rôzne formáty. Niektoré série sú dostupné vo viacerých formátoch. So správnym výberom formátu sa obráťte na dizajnéra kuchyne. Súčasťou 3D návrhov u nás je tiež aj kladačský plán - presné rozloženie jednotlivých obkladačiek.

Veľkosť formátu ovplyvňuje údržbu a čistenie najmä z hľadiska špár. Práve špáry sa zvyčajne čistia najnáročnejšie. Platí, že čím väčší formát, tým menej špár a teda údržba obkladu je jednoduchšia. Netreba však zabúdať na základné pravidlo čistoty v kuchyni a to je pravidelnosť. O samočistiacich obkladoch v kuchyni sme ešte nepočuli.

Inšpirácie a pestrý výber obkladov na štúdiách AQUATERM

Na našich štúdiách v Poprade, Spišskej Belej, Humennom, Trebišove a Nitre nájdete vždy aktuálnu ponuku kvalitných obkladov a dlažieb v širokej palete dizajnov a vzorov. Radi vám poradíme s výberom.

Kuchynské a interiérové štúdio AQUATERM | Poprad - Západ

Navštívte aj vy naše štúdio v Poprade, pozrite si najmodernejšie vzorové kuchyne a využite skúsenosti, služby a profesionalitu našich dizajnérov. Kuchyne z AQUATERMu sú vyrábané na mieru, s 3D návrhom, dovozom a montážou v cene.