Vane pre dvoch - Valentínska romantika každý víkend

Rozmaznávajúci kúpeľ, aromatické sviečky, šteklivý sekt, iskrivá atmosféra, vy a vaša milovaná osoba. Valentínsku romantiku si môžete užívať aj každý víkend. Pozrite sa aj vy na výber vaní pre dvoch - oválne, asymetrické, klasické pravouhlé či vana v tvare srdca pre nezabudnuteľné romantické večery.

Oválna / kruhová vaňa Furora

V oválnej / kruhovej vani Furora sa môžete uvoľniť a oddýchnuť si so svojou milovanou polovičkou v romantickej atmosfére. Vďaka premyslenému dizajnu na oboch stranách je vaňa Furora ideálna aj pre hýčkavý kúpeľ vo dvojici. Nežné slová či spomienky na prvé stretnutie si môžete pošepkať rovno do uška - na sedaciu plochu v kruhovej časti si môžete sadnúť obaja.

Rozmer: 165 x 130 x 44 cm

Asymetrická vaňa Lovestory

Užívajte si romantický oddych vo dvojici či iskrivý večer na vlastnej chate v horách s kúpeľom vo vani Lovestory. Váš vlastný “Lovestory”, ľúbostný príbeh, pohodlnná vaňa Lovestory v romantickom a zbližujúcom tvare srdca podčiarkne a vy sa môžete venovať jeden druhému.

Rozmer: 169 x 113,5 - 139 cm

Pravouhlá vaňa Conoduo

Zapozerajte sa navzájom do svojich očí, oslávte svoju lásku šteklivým sektom a vychutnajte si spoločné chvíle v hrejivom kúpeli v pohodlnnej vani Conoduo s dĺžkou až 2 metre. Dizajn oboch bočných častí je navrhnutý pre maximálne pohodlie pre vás aj vášho partnera. Odtok v strede so smaltovaným krytom, protišmyková technológia Anti-Slip sa postarajú o skutočný komfort a nerušenú romantiku v kúpeli.

Rozmer: 200 x 100 x 43 cm

Pravouhlé, oválne či asymetrické vane pre 2 zo série Clarissa

Doprajte si spoločný rozmaznávajúci kúpeľ v romantickej atmosfére pri sviečkach. Vyberte si vaňu z dizajnovej série Clarrisa - pravouhlé či oválne vane s pohodlnným dizajnom na oboch bokoch alebo asymetrické vane pre romantické večery v náručí milovanej osoby. 

Rozmery: rôzne