Šikovné a krásne - 4 kúpeľňové série, ktoré si zamilujete

Hľadáte skrinku, ktorá ukryje všetky vaše drobnosti a skvele zapadne do vášho interiéru? Ste na správnom mieste. Prečítajte si, čo musí spĺňať každá kúpeľňová skrinka. A pre inšpiráciu prihodíme aj výber 4 kúpeľňových sérií, ktoré si zamilujete už na prvý pohľad.

Čo musíte vedieť pri výbere skrinky do kúpeľne

Nábytok do kúpeľne musí spĺňať náročnejšie kritéria ako nábytok určený do ostatných priestorov domácnosti. Denne musí odolávať vysokej vlhkosti, musí zaberať málo priestoru a zároveň musí ponúknuť dostatok úložného priestoru. A ak k tomu poskytne nejaké tie plusy naviac, máte vyhraté. O akých plusoch hovoríme?

Závesná skrinka = jednoduchšia údržba dlažby. Dlažbu pod závesnou skrinkou rýchlo pretriete mopom.

Mechanizmus tichého dovierania predĺži životnosť a zároveň zabráni hluku. Otváranie sa opotrebúva podstatne pomalšie a skrinka vydrží dlhšie ako nová.

Ak je vaša kúpeľňa slnečná, myslite na to, že aj skrinka je denne vystavená slnečnému žiareniu, ktoré jej môže časom ubrať na kráse. Lakované povrchy odolné voči UV žiareniu udržia vašu skrinku mladú a krásnu.

Jednoduché otváranie dvierok poskytne viac pohodlia v kúpeľni. Vďaka systému push-to-open stačí dvierka jemne zatlačiť pre otvorenie. Navyše skrinka bez úchytov má krásne čistý a kompaktný dizajn.

Maximálne otváranie zásuvky zabezpečí ľahký prístup aj do zadnej časti zásuvky.

Ušité na mieru

Pri výbere skrinky nezabúdajte na priestor. Voľte skrinku, ktorá svojim rozmerom aj dizajnom skvele zapadne do vašej kúpeľne a stále poskytne dostatok priestoru na „manévrovanie“.

4 kúpeľňové série, ktoré si zamilujete

Séria Traffic

Kúpeľňová séria Traffic je spojením dizajnu a funkčnosti. Čisté, hladké línie a tenké hrany sú nadčasovou voľbou. Vďaka veľkej farebnej aj rozmerovej variabilite skriniek Traffic sa skvele prispôsobia vašej kúpeľni. Objemné závesné skrinky pod umývadlo dopĺňajú vysoké bočné skrinky so 6 poličkami a zrkadlom namontovaným na vnútornej strane dvier.

Výhody série Traffic:

  • Lakované korpusy aj čelné plochy – skrinka odolná nielen voči vlhkosti ale aj UV žiareniu
  • Integrovaný systém tichého dovierania
  • Doživotná záruka na pojazdy a závesy

Séria Pro

Séria z dielne švajčiarskeho návrhára inšpirovaná štvorcom a kruhom. Produkty zo série Pro dokonale kombinujú dizajn a kvalitu. Minimalizmus – to je to, čo dáva tejto sérií jej jedinečný vzhľad. Skrinky dostupné v 2 neutrálnych farebných prevedeniach – lesklej bielej a tmavej wenge, dokonale zapadnú do akejkoľvek kúpeľne.

Výhody série Pro:

  • Skrinky odolné voči vlhkosti
  • Integrovaný systém tichého dovierania

Séria Cube

Čisté geometrické tvary a hladký dizajn nájdeme aj v sérií Cube. Šikovné závesné skrinky pod umývadlo dopĺňa bohatá ponuka bočných skriniek rôznych veľkostí. Praktické zásuvky s plnovýsuvom poskytnú dostatok úložného priestoru.

Výhody série Cube:

  • Skrinky odolné voči vlhkosti
  • Plnovýsuvné zásuvky

Séria Twins

Do malých aj priestranných kúpeľní. Funkčnosť skriniek Twins dopĺňa príjemní dizajn s výraznými a zaujímavými úchytmi. Dostupná v troch farbách a v troch prevedeniach - s 1 či 2 zásuvkami alebo s 1 dvierkami. Sériu závesných skriniek pod umývadlo dopĺňa aj vysoká bočná skrinka a zrkadlová skrinka.

Výhody série Twins:

  • Skrinka odolná voči vlhkosti aj UV žiareniu
  • Integrovaný systém tichého dovierania
  • Doživotná záruka na pojazdy a závesy

Viac kúpeľňovej inšpirácie?

Vybrané série kúpeľňových skriniek, ale hlavne množstvo noviniek, akcií, obľúbených kúpeľňových bestsellerov a inšpirácie nájdete aj v našom novom katalógu Kúpeľne 2018/2018. Dostupný online na stiahnutie alebo v tlačenej podobe v našich kúpeľňových štúdiách.