Shower Sky | LOTOSAN - užívajte si dokonalú sprchu aj v byte

Keď sa podomietková nedá. Riešením je šikovný sprchový systém.

V bytoch a pri prerábaných kúpeľniach je často problém, ba priam nemožné inštalovať podomietkovú sprchu. Netreba plakať s obyčajnou sprškou v ruke, so sprchovým systémom Shower Sky si môžete užívať komfort hýčkavej duálnej sprchovej zostavy v každej kúpeľni.

Dizajn pre energiu každej kvapky

Hlavová sprcha s hrúbkou len 2 mm

Nádherne tenká hlavová sprcha očarí na prvý pohľad i dotyk. Vďaka hrúbke len 2mm vnesie do kúpeľne eleganciu. Pohodlie si užije každý člen domácnosti, hlavová sprcha je výškovo nastaviteľná až o 43cm a vytočiteľná do oboch strán. Poteší aj inovatívny systém Easy Clean proti usadzovaniu vodného kameňa. Sprchujte sa ako v oáze.

Kvalita so zárukou na 25 rokov

Termostatická batéria

Bezpečne a príjemne, vďaka princípu zmiešavania teplej a studenej vody je voda vždy v príjemnej teplote, aj pri zmene tlaku. Druhou výhodou je systém ochladzovania batérie samotnej, vďaka ktorému nehrozí ani popálenie pri dotyku s batériou. Tieto výhody ocenia najmä rodiny s deťmi. Precízne vyhotovená a kvalitná termostatická batéria LOTOSAN je so zárukou 25 rokov.

Precíznosť v každom detaile

Ručná sprcha

Krása v detailoch i celku, ručná sprcha Shower Sky poteší výberom z 3 polôh. Rovnako ako hlavová sprcha, aj ručná sprška je so systémom Easy Clean proti usadzovaniu vodného kameňa. Hladká sprchová hadica má špeciálne zakončenie, vďaka čomu sa nezamotá či nezlomí. Perličkou je šikovný držiak ručnej sprchy. Dá sa výškovo nastaviť aj počas sprchovania mokrou rukou, jednoduchým stlačením tlačidla.

LOTOSAN

Slovenská značka exkluzívnych kúpeľní

Dizajn, kvalita a precíznosť, tieto tri princípy značky LOTOSAN nájdete aj v duálnom sprchovom systéme Shower Sky. Premyslené detaily, špičkové technické prevedenie a elegantný dizajn sprchovej zostavy z nej robia ideálnu voľbu pre dokonalú sprchovú oázu v každej kúpeľni.