Podkrovná kúpeľňa - 3D návrh na mieru

Vstúpte do elegantnej, štýlovej a hrejivej kúpeľne. Prírodné vzory, dizajnové prvky a krásne rozložený priestor podkrovnej miestnosti. Pozrite sa aj vy na 3D návrh kúpeľne na mieru.

Elegantné a šikovné dispozičné riešenie

Prvým krokom pri novej kúpeľni je vždy dispozičné riešenie - rozmiestnenie jednotlivých zón kúpeľne. Do úvahy treba vziať aj rozvody, odpad, voda, elektrina a pri podkrovných priestoroch aj sklon stropu.

“Zamerali sme sa na trojrozdelenie kúpeľne tak, aby kúpeľňa pôsobila elegantne. Hneď pri vstupe kúpeľňa navodzuje dojem relaxu, asymetrická vaňa je prvým bodom, ktorý padne do oka. Priestranná umývadlová časť sa postará o komfortné každodenné umývanie. Oddelená toaleta zapadá do konceptu, stena kúpeľňu nezmenšuje, práve naopak miestnosť robí zaujímavejšou a pocitovo väčšou.”

Marek, dizajnér kúpeľne, AQUATERM Poprad

“Schovaná” toaleta je veľmi šikovným riešením v tejto kúpeľni. Pridaním steny sme získali estetické súkromie, oporný bod pre sprchu a zároveň je kúpeľňa pôdorysovo zaujímavejšia. V skratke, toaleta “nebije do oka”, priestor je elegantne oddelený a miestnosť pôsobí opticky priestrannejšie.

Eleganciu celej miestnosti vynikajúco podčiarkuje nádherný obklad a dlažba. Hrejivé tóny a taliansky dizajn obkladu Desert | FAP navodzujú štýlovú atmosféru. Prírodný vzor obkladu sme doplnili reliéfnym vzorom, ktorý pokrýva stenu pri umývadlovej časti, stenu oproti a zároveň aj sprchový kút. Dlažba Trophy so vzorom dreva je nadčasovou voľbou, krásne umocňuje hrejivú eleganciu kúpeľne.

Veľký priestor s ešte väčším pohodlím

V elegantnom duchu sme navrhovali aj umývadlovú časť. Priestranné závesné skrinky pod umývadlo od slovenského výrobcu Kronzi sú krásnym akcentovým prvkom miestnosti. Doplnili sme ich umývadlami s jemnými tvarmi, séria Silk | KERAMAG je ako stvorená pre túto kúpeľu. Široké zrkadlo podčiarkuje priestrannosť umývadlovej série.

Dizajn aj v detailoch

Batérie Arlen | LOTOSAN sú krásnou a dizajnovou novinkou. Za 25-ročnou zárukou, modernými tvarmi sa skrývajú aj praktické výhody. Výkyvný eko perlátor pomôže ušetriť vodu a systém Easy Clean sa popasuje s usádzaním vodného kameňa. Dizajn, kvalita a precíznosť pre pohodlné každodenné používanie sa odráža vo všetkých výrobkoch slovenskej značky LOTOSAN. Novinky nájdeme aj v oddychovej zóne, vo vaňovej a sprchovacej časti.

Miesto nerušeného relaxu

Odhoďte stres a ponorte sa do oázy pokoja a harmónie. Dizajnová vaňa zo série 10° je krásna a pohodlná už na prvý pohľad. Prvý dotyk tieto dojmy ešte viac umocní. Príjemný liaty akrylát, elegantná polička na toaletné potreby či sedátko, jednoducho štýlová a praktická vaňa. Novinkou je tiež termostatická vaňová batéria Vivian | LOTOSAN, ktorá drží teplotu vody a aj batérie, pri dotyku s ňou sa nepopálite. Kvalita so zárukou 25 rokov.

Chcete aj vy krásne, kvalitné a šikovné riešenie na mieru pre svoju kúpeľňu?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.