Nový obklad Tendence a hravá séria Traffic

Nový rok 2015 štartujeme so špeciálnym výberom na január. Nová a očarujúca séria obkladov Tendence pre milovníkov farieb aj jednoduchej elegancie a kúpeľňová séria Traffic, z ktorej sála nadšenie pre hravý dizajn a funkcionalitu aj v menších kúpeľniach.

Novinka - obklad RAKO Tendence

Novinka roku 2015 je séria obkladov Tendence. Široká ponuka farieb, krásne dekoratívne vzory a listely a hravé mozaiky zaujmú každého, kto má rád farby. V lesklom a pololesklom vyhotovení a zaujimavých formátoch.

Traffic pre štýlovú a funčnú kúpeľňu

Séria Traffic ľúbi mesto a toto motto sa odráža v každom produkte. Moderný mestský dizajn spája s hravosťou vďaka oblým tvarom a fantasticky sa hodí do menších kúpeľní. Dôraz na funkcionalitu aj v menšom priestore skvele dopĺňa životnosťou a kvalitou.

Pravouhlé umývadlo Traffic (60x48cm)

Delikátne tenké a predsa kvalitné hrany keramiky dopĺňajú veľký objem umývadla. Výborným dizajnovým prvkom je ploché dno pre pohodlnnejšie umývanie. Umývadlo je možné ošetriť povrchovou vrstvou Reflex pre ešte väčšiu životnosť. Vhodné na nábytok, skrinku či polostĺp.

Závesná skrinka Traffic pod umývadlo

Z kvalitného materiálu odolného voči vlhkosti, závesné skrinky Traffic očaria aj priestorom. Doživotnú záruku na pojazdy a závesy dopĺňa aj systém tichého dovierania. Dizajnová kvalita pre dlhoročnú spokojnosť.

Závesné WC Traffic

S inovatívnou “samočistiacou” technológiou Rimfree je wc Traffic. Bez vnútorného okraja má záchod vyššiu úroveň hygieny ako pri pravidelnom používaní, tak aj pri čistení - práve vnútorný okraj misy je miesto, kde sa najčastejšie zachytávajú baktérie a nečistoty. Sedadlo s pozvoľným sklápaním poskytuje extra komfort a estetický dizajn wc Traffic dopĺňa systém skrytého upevnenia.