Kvalita, dizajn a praktická hodnota za skvelé ceny - kúpeľňová séria Rekord

Elegantný dizajn, dôraz na praktickú hodnotu, životnosť a skvelá cena za kvalitu, to je komplexná séria Rekord. V druhom článku vám predstavíme kúpeľňový nábytok, sprchovacie kúty a vane. Na konci inšpiratívna galéria.

Moderný a priestranný kúpeľňový nábytok

Kvalitný a zároveň štýlovo elegantný dizajn nábytku Rekord “nájde” bohatý priestor aj v malých kúpeľniach, poteší aj ľavákov a tešiť bude dlhé roky. Kvalita značky KOLO v dizajne a životnosti sa odráža aj pri kúpeľňových skrinkách. K umývadlám zo série Rekord si môžete vybrať zo skriniek pod umývadlo. V závesnom prevedení (montáž na stenu, bez dotyku s podlahou) alebo s nožičkami, skrinky Rekord sú navrhnuté s mechanizmom tichého dovierania pre dlhšiu životnosť a elegatným systémom otvárania formou integrovaného úchytu, z ľavej alebo z pravej strany, podľa vášho výberu.

Rovnakú kvalitu a výhody nájdete aj pri bočných skrinkách Rekord. Nízke skrinky s výškou 70cm alebo vysoké skrinky (výška 160cm) poskytujú bohatý úložný priestor. Pri vysokých skrinkách je možné do spodného dielu nainštalovať aj kôš na prádlo. Kúpeľňový nábytok Rekord je dostupný v 2 farebných prevedeniach - biela / biela alebo wenge / lesklá biela.

Pohodlnný kúpeľ či sprcha

V sérii Rekord sú v ponuke tiež sprchové kúty a vane s rovnakým prednosťami ako ostatné produkty. Sprchové kúty v dvoch typoch - štvrťkruhový alebo štvorcový, sú dostupné v pohodlnných rozmeroch 80cm alebo 90cm s bezpečnostným sklom a posuvnými dverami. Chrómové úchyty, strieborné profily a možnosť jednoduchého odklopenia spodnej časti dvier oceníte pri každodennom používaní aj z dlhodobého hľadiska.

Vane zo série Rekord sú v pravouhlom praktickom dizajne v rozmeroch vhodných aj pre menšie kúpeľne - dĺžky od 140cm až po 170 cm. Vyhotovené z patentovaného moderného a super odolného akrylátu Lucite®, vane Rekord poskytujú zážitok z kúpeľa - akrylátový povrch vane nechladí, je príjemný a teplý na dotyk. Je pevný a má dlhú životnosť, neuveriteľne jednoducho odoláva každodennému používaniu a v prípade poškodenia je možné ho opraviť.

Séria Rekord je výnimočná kvalita za skvelé ceny

Skutočne nadčasový dizajn a overená kvalita značky KOLO sa v sérii Rekord spája s jednoduchou eleganciou a praktickou hodnotou. Komplexný sortiment série je ideálny pre vybavenie kompletnej kúpeľne v jednom štýle a dokonca za skvelé ceny.

Pre viac inšpirácie a poradenstva navštívte naše kúpeľňové štúdia (Poprad, Spišská Belá, Nitra, Trebišov, Humenné) alebo eshop.