Jedna kúpeľňa v 3 rôznych štýloch

Malá kúpeľňa s netypickým pôdorysom a so vstavanou časťou? Žiaden problém. Inšpirujte sa našimi tromi 3D návrhmi 1 kúpeľne, kde sme vyriešili priestorové problémy, praktickosť a funkcionalitu kúpeľne a zároveň sa držali dizajnovej nádhery v 3 štýloch.

Elegancia a luxus

Tieto dva slová sa väčšinou spájajú s veľkým priestorom, no aj malá kúpeľňa môže spĺňať to, čo má a zároveň byť elegantná, luxusná a pôsobiť priestranne. Luxusná elegancia s nádychom prírody.

Vybrali sme obľúbené obklady zo série Amiche, ktoré samotné dokážu navodiť pocit nadčasovej elegancie aj v priestorovo obmedzených kúpeľniach. 

Prírodné drevené farby kúpeľňového nábytku doplňujú príjemný a upokojujúci nádych kúpeľne. Vďaka inovatívnemu dizajnu skrinky a technológie otvárania vás prekvapia veľkým úložným priestorom.

Skutočnou pastvou pre každé oko, ktoré má cit pre dizajnovú krásu, je umývadlo od špičkového talianského dizajnéra, Antonia Citteria. Jeho nová séria Ovum je skutočným výrazom luxusu, nadčasového dizajnu a zároveň funkčnosti.

Rozjasňujúca modrá

Modrá je nádherná farba mora, vody a jasnej oblohy. Správny dizajn dokáže aj modrú kúpeľňu rozjasniť a oživiť s nadčasovým dizajnom. Modrá nemusí byť len gýčová. Podarilo sa nám to?

Verzatilnú dlažbu zo série Acapulco / Purio sme využili tak, aby opticky zväčšovali priestor. Veľmi príjemným prvkom sú kvetinové dekory.

Aj pri tomto návrhu sme si dali záležať na výbere kúpeľňového nábytku, keramiky a doplnkov. Séria kúpeľňového nábytku REKORD je flexibilná nielen štýlovo, no tiež aj čo sa týka úložného priestoru.

Flexibilná biela klasika

Kúpeľňa je na 15-20 rokov. Za ten čas sa v mnohom zmenia naše obľúbené predstavy, štýly. Ak ste si nie istí farebným výberom alebo radi meníte celkový vzhľad interiéru, biela klasika je najlepšou voľbou.

Elegantný biely dizajn kúpeľne sa prispôsobí každému “vrtochu” módy - vhodné zvolené doplnky dokážu úplne zmeniť nádych kúpeľne.

Séria obkladov Baletia / Arole má nádherné prispôsobivé a subtílne farby, v modernej krémovej či s jemnou potlačou.

Kúpeľňový nábytok a keramika zo série Traffic je nápodobne verzatilný. Jednoduchá prispôsobivá elegancia a zároveň prekvapujúco bohatý úložný priestor, ktorí poteší aj viacčlenné domácnosti.

Chcete vidieť návrh svojej novej kúpeľne?

3D vizualizácia je prvým krokom pri stavbe novej kúpeľne. Okrem toho, že svoje predstavy uvidíte skoro ako “naživo”, vaša kúpeľna prejde odbornými a dizajnovými skúsenosťami profesionála a vy zároveň viete, koľko vás kúpeľňa bude stáť. Navštívte nás v jednej zo 6 predajní alebo využite 3D vizualizáciu na našom eshope.