iCONická dizajnová kúpeľňa s hravou eleganciou

Nádherná, elegantná a hravá. Inšpirujte sa a objavte tajomstvo kúpeľne s asymetrickými prvkami. Séria iCon od špičkového výrobcu Keramag je skutočnou slasťou pre oko ako aj každodenné používanie. Pozrite sa aj na inšpiratívnu galériu.

Elegantná hravosť kúpeľne

Prvá vec, ktorá na sérii iCon zaujme, je harmónia tvarov. Elegancia doslova dýcha z keramiky aj nábytku. Skutočná krása série iCon spočíva v tom, ako môžete túto eleganciu využiť. Doslova si môžete vyskladať kúpeľňu podľa vlastného hravého štýlu.

Fantázia v kúpeľní bez obmedzení - inšpirujte sa asymetrickými návrhmi. Objavte nový priestor vedľa umývadla, no aj v ňom. Jemne posunuté vnútro umývadla na stranu poskytuje bohaté miesto na toaletné potreby. V kombinácii so širšou skrinkou či policou je radosť sa na umývadlo nielen pozerať, ale tiež ho aj denne používať. Hra s tvarmi, symetriou - to je to tajomstvo série iCon. Nechajte návštevy rozmýšľať nad tým, prečo sú tak očarení pokojom a hravosťou vašej kúpeľne.

Kreativita v kúpeľni sa len začína

Široká ponuka rôznych typov umývadiel a nábytku fantasticky ladí aj s ostatnou keramikou a doplnkami zo série iCon. Rozjasnite si kúpeľňu veľkými zrkadlami, vyhrajte sa so symetriou aj so zrkadlovou vysokou skrinkou.

Závesné či stojaté, skrinky iCon sadnú do každej kúpeľne. Bohatý priestor na odloženie malých aj veľkých vecí skvelo dopĺňa mechanizmus automatického dovierania. Postará sa o dlhšiu životnosť nábytku a zároveň radosť z elegancie aj pri každodennom používaní.

Elegancie sa držia aj závesné záchody či bidet iCon. Oblé tvary zjemnia doslova celú miestnosť. Na výber tiež varianta RimFree (bez splarchovacieho okruhu pre vyššiu hygienu jednoduchšie čistenie a šetrenie vody) a KeraTect (špeciálna glazúra s 30-ročnou zárukou, žiarivým leskom a skutočne dlhou životnosťou).

Inšpirácie v galérii, na eshope aj v štúdiách

Pozrite si inšpiratívne riešenia modelových kúpeľní iCon. Vyskúšať si ich môžete aj v našich kúpeľňových štúdiách (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) a sériu iCon nájdete aj na našom eshope.