Aquaclean Family Day - zábava a výhry pre celú rodinu

Srdečne pozývame na skvelé rodinné akcie v októbri a novembri na našich štúdiach v Poprade a Nitre. Zábava a skvelé výhry pre malých aj veľkých, nielen do kúpeľne. Maliarska súťaž, šou s Dorotkou z Fidorkova, ochutnávka. Pozrite sa aj vy na program rodinného dňa Aquaclean Family Day. 

Maliarska súťaž pre malých umelcov

Najkrajší deň s mojou rodinou, tak znie téma pre diela malých umelcov, ktoré budú počas akcie vystavené. Ohodnotiť ich môžete aj vy a pomôcť vybrať 3 najkrajšie. Tie oceníme krásnymi hračkami. Ceny sú prichystané aj pre “porotu”. Vyplnením hlasovacieho lístka sa dostávate do žrebovania o výhry nielen do vašej kúpeľne.

Odmeny čakajú aj pre škôlky a školy! Zapojeným škôlkam a školám podarujeme krásnu 25% zľavu na náš sortiment. Malí maliari teda môžu potešiť nielen maminu a ocina.

Na zadnú stranu kresby napíšte meno, priezvisko a vek dieťaťa, telefónne číslo na rodiča či inú kontaktnú osobu a názov škôlky / školy, ktorú dieťa navštevuje (dobrovoľné). Kresby posielajte priamo na adresu kúpeľňového štúdia alebo ju nechajte u nás osobne

  • Poprad: Partizánska 683, Poprad - Západ 058 01
  • Nitra: Štúrova 51/A, Nitra 949 01

V prípade otázok kontaktujte marketing@aquaterm.sk.

Dorotka z Fidorkova s programom

Počas celej akcie budú na kúpeľňových štúdiách veselí animátori, ktorí sa postarajú o drobcov. Vy môžete zatiaľ načerpať energiu a inšpiráciu pre vašu kúpeľňu. Čerstvé dobroty, ochutnávka kávy, čajov a testovanie špičkovej toalety AQUACLEAN Mera. 

O tento moderný záchod v hodnote 5 300€ sa bude taktiež súťažiť. Spoločnosť Geberit vyžrebuje 1 šťastného výhercu zo všetkých, ktorí sa zapojili do jednej z prezentačných akcií Aquaclean na Slovensku. 

Aj priamo na akciách v AQUATERMe Poprad a Nitra  je prichystaná skvelá cena pre jedného šťastlivca - šikovné sprchovacie sedadlo Aquaclean 4000, ktoré sa dá nainštalovať na takmer akúkoľvek toaletu.

Šou s Dorotkou z Fidorkova o 17:00 zaklincuje celé podujatie. Nezabudnite si obuť pohodlné topánky, budeme aj tancovať. Po programe vyžrebujeme a vyhlásime výhercov.

Vidíme sa na Aquaclean Family Day

  • Poprad - piatok 28. Október 2016 od 13:00
  • Nitra - piatok 4. November 2016 od 13:00

Vstupné na akcie je ZDARMA.