8 malých závesných skriniek pod umývadlo do 50 cm

Po každom použití toalety sa netreba dobíjať do kúpeľne. Jednoduchým riešením pre oddelené záchody či hosťovské toalety sú malé a šikovné skrinky pod umývadlo. Pozrite si náš výber 8 šikovných závesných skriniek pod umývadlo s veľkosťou menej ako 50cm! Mini skrinky, výhodné sety aj dizajnové kúsky so šikovnými nápadmi.

Rekord | KOLO skrinka pod hranaté umývadlo 31 cm

Aj do skutočne malej miestnosti

Ideálna do skutočne úzkeho priestoru, skrinka Rekord má šírku len 31cm. Maličká, ale šikovná a kvalitná. Vďaka materiálu odolnému voči vlhkosti, vode skrinka dlho vydrží. Lakovaný povrch je odolný voči UV žiareniu, vďaka čomu si skrinka dlho udrží farbu a teda i vzhľad “ako nová”. Mechanizmus tichého dovierania a doživotná záruka na kovania potešia aj pri častom používaní. Stačí si vybrať, biela alebo biela v kombinácii s tmavým drevom?

Rovnaké výhody, vlastnosti a krásny elegatný vzhľad má aj skrinka pod oblé umývadlo. Tá je navrhnutá na jemne väčšiu šírku - 36 cm.

Petit | JIKA skrinka s umývadielkom 40 cm

Čo je malé, to je krásne 

Pri umývadielkovej zostave Petit to platí dvojnásobne. Krásna a šikovná, priam stvorená do wc miestností. Pánty otestované na 20 000 cyklov a záruka 2 roky na nábytok nabaľujú výhody setu skrinka+umývadielko Petit. Na výber sú až 4 farebné varianty - biela, sivá, tmavý dub a čerešňa.

Traffic | KOLO skrinka pod umývadlo 43,4 cm

Moderný mestský dizajn aj do menších mestkých kúpeľní

Séria Traffic je celá ako stvorená pre tých, čo milujú moderný život, energiu a mestský dizajn. Nábytok a keramika sú navrhnuté tak, aby aj v malých mestských kúpeľniach dokázali vyčarovať priestor a pohodu. Aj malá skrinka pod umývadlo Traffic nesie tieto vlastnosti. Kvalita výrobcu KOLO k tomu pribaľuje tiež odolnosť voči vlhkosti, UV žiareniu, mechanizmus tichého dovierania, doživotnú záruku na kovania pre krásu a praktickosť aj v malých miestnostiach. Skrinky pod umývadlo Traffic sú dostupné v 4 moderných farebných prevedeniach - biela, lesklá sivá, sivý dub a bielený jaseň.

Tigo | JIKA skrinka s umývadielkom, s výklopnými dvierkami 45 cm

Šikovné riešenie do malých i úzkych kúpeľní

Krásne oválne umývadielko, šikovná skrinka s výklopmnými dvierkami a plechovým organizérom, zostava Tigo poteší aj viacerými farebnými prevedeniami. Energiou žiariaca jarná zelená, biela, tmavý vzor dreva / mokka, krémová alebo kombinácia krémová / biela. Skrinky sú vysoko vodeodolné aj na hranách a jednoducho sa otvárajú aj vďaka rafinovane umiestneným kovovým úchytkám.

Renova Nr. 1 Comprimo New | KERAMAG skrinka pod umývadlo s držiakom na uterák 44,8 cm

Dokonalý dizajn a pohodlie

Ak hľadáte skrinku, ktorá vyrieši viacero problémov naraz, Renova Nr. 1 Comprimo New je tu práve pre vás. Dlhší názov série v sebe skrýva aj účel - malé miestnosti nemusia trpieť a dizajnéri Keramag mysleli aj na detaily, vďaka ktorým je každý deň v kúpeľni krajší.

Špeciálne prevedenie skrinky pod umývadlo má v sebe aj esteticky “schovaný” integrovaný chrómový držiak na uterák. Vždy po ruke a predsa nie na očiach. Nielen vďaka šikovným nápadom je skrinka skvelá. Pridajte si k tomu odolnosť voči vode, UV žiareniu, tiché dovieranie dvierok a doživotnú záruku na kovania - aj vďaka nim vás bude skrinka tešiť dlhé roky v bielom alebo sivom prevedení.

Renova Nr. Comprimo | KERAMAG New Rohová skrinka pod umývadlo 30 x 30cm, 48 x 48 cm

Aj v kúte môžeme mať dizajnové umývadielko

Do kúta netreba chodiť plakať, či kľačať, dajú sa v ňom aj ruky umývať. Dizajnová séria Renova Nr. 1 Comprimo New má tiež šikovný model aj pre využitie kútov miestnosti. Závesná skrinka pod rohové umývadlo má tie isté materiálové a technické výhody ako vyššie spomínaná skrinka (odolnosť voči vode, UV žiareniu, mechanizmus tichého dovierania, doživotná záruka na kovania). Otvárať sa dajú oba dvierka a malé umývadielko vyčaruje dokonca priestor aj na mydielko. Rohová skrinka pod umývadlo je dostupná v bielom alebo sivom prevedení a vo veľkostiach 30x30 cm a tiež 48x48 cm.