7 naj trendov kúpeľní roku 2015

Rok 2015 je už skoro na konci a priniesol veľa krásnych a inšpiratívnych kúpeľní. Celý rok sme Vám prinášali 3D návrhy na mieru. Pozrite sa na výber vašich najobľúbenejších trendov dizajnu a riešení, ktoré vládli kúpeľniam, a právom.

1) Elegancia dreva a bielej

Jednoznačný hit roku 2015 v kúpeľniach bolo spojenie dreveného vzoru obkladu a dlažby s elegantnou krásou bielej farby keramiky a sanity. 3D návrh priestrannej a dizajnovej kúpeľne v tomto trende je skutočnou pastvou pre oči.

2) Pastelové farby príjemného pokoja

Jemné farby vedia z kúpeľne spraviť oázu pokoja, práve preto sa v jemne pastelových kúpeľniach cítime príjemne. Čo poviete?

3) Šikovné riešenia malých bytových kúpeľní

Menší priestor neznamená koniec sveta, aj v malých kúpeľniach sa môžeme cítiť príjemne. Ku každej kúpeľni treba pristupovať unikátne. Šikovné riešenia existujú pre spokojnosť každého bytu.

4) Nádych nadčasového umenia

Estetika umenia sa dá štýlovo preniesť aj do dnešných kúpeľní. Stačí premyslene spojiť moderné pohodlie so štýlovým dizajnom tak, aby každá časť kúpeľne dýchala atmosférou.

5) Žiarivá energia farieb

Zobúdzať sa v kúpeľni plní energie, v žiarivých dizajnových kúpeľniach to inak nejde. Premyslene skombinované farby a dispozícia kúpeľne je dôležitá aj pri farebných kúpeľniach, majú žiariť, nie kričať.

6) Modrá klasika

Modrá je krásna elegantná farba, ktorá v nás evokuje pokoj vody. Pri dizajne však treba dodržať rovnováhu, napríklad aj vo forme vzorov. Vtedy aj klasika dýcha novotou.

7) Aj v podkroví môže byť kúpeľňa plná priestoru

Chce to profesionálny návrh plný šikovných riešení. V spojení s dizajnom máme krásnu kúpeľňu s úžasnou atmosférou podkrovného priestoru.

Viac inšpirácie? 

Popozerajte si náš blog. Pravidelne prinášame podrobné pohľady na celé kúpeľne a tiež výbery viacerých návrhov kúpeľní v rôznych štýloch. Čím viac človek vidí, tým lepšiu predstavu o svojej novej kúpeľni si vie vytvoriť. 

Čo nás čaká v roku 2016?

Trendy v kúpeľni síce nepodliehajú sezónam, no vývoj v dizajne i praktickej hodnote je aj v interiérovom dizajne. Každý rok prináša nadčasové technologické i dizajnové novinky, tie sú výsledkom praktických skúseností i kreatívnych nápadov. Sledujte nás aj na Facebooku pre viac inšpirácie aj do ďalšieho roku 2016.