5 ,,vychytávok" pre vašu kúpeľňu

Dobrých rád a tipov nikdy nie je dosť. Zopár tipov pre vašu kúpeľňu máme aj my. Pozrite si pár „vychytávok“, ktoré dodajú vašej kúpeľni správny šmrnc.

1. Pocíťte hudbu vo vani

Hudba je pre mnohých ľudí relax, rovnako ako horúci kúpeľ. Firme Kaldewei sa podarilo pretaviť hudbu do skutočného relaxu prostredníctvom akustickej vane. SOUND WAVE predstavuje kúpeľňový zvukový systém. Jeho komponenty, vrátane Bluetooth prijímača, sú nainštalované na vani tak, aby zostali skryté. Vaňa pritom funguje ako vysoko hodnotné rezonančné teleso a vydáva príjemný zvuk, takže hudbu už nebudete len počuť, ale doslova cítiť. Na ovládanie Sound Wave vám pritom stačí akékoľvek Bluetooth zariadenie.

2. Preč s vodným kameňom

Systém IPS (iónový polarizačný systém) je šikovným pomocníkom v boji proti vodnému kameňu. Stačí ho len namontovať na merač alebo čerpadlo. Systém funguje na fyzikálnej báze, bráni vytváraniu vodného kameňa a tiež zmäkčí už existujúci vodný kameň, vďaka čomu ho môžete ľahko odstrániť. Zároveň si voda zachováva zdraviu prospešné minerály. Čistotu uvidíte na prvý pohľad a ocení ju aj vaša práčka, umývačka riadu či iné zariadenia.

3. Nový priestor pod sprchou

Fantastické spojenie funkcie a dizajnu od značky Hansgrohe. Nový termostat Ecostat Select nielen reguluje teplotu a množstvo vody, ponúka aj veľkorysú odkladaciu plochu a moderný dizajn. Termostat obmedzí teplotu vody a sám sa nezohrieva, takže sa už pri sprchovaní neobaríte horúcou vodou. Na vašu bezpečnosť dbá aj jeho samotné vyhotovenie. Oblé hrany a nerozbitná sklená polička znižujú „nebezpečenstvo“ poškrabania či porezania. Polička poslúži ako dostatočný odkladací priestor pre vašu kozmetiku, takže vám tento šikovný termostat ušetrí aj priestor v kúpeľni.

4. 2 v 1 – radiátor a zrkadlo

Vysoko výkonný radiátor Nila od značky Lotosan v sebe spája teplo a dizajn. Je to skvelý prvok, ktorý oživí akýkoľvek interiér a za svoj dizajn si vyslúžil aj niekoľko ocenení. Celá predná časť radiátora je ucelená zrkadlová plocha, takže sa skvele hodí do kúpeľne či predsiene.

5. Dobre schovaný kôš na prádlo

Úložného priestoru nikdy nie je dosť. Skrinka v kúpeľni však nemusí schovávať len vašu kozmetiku. Jednoduché a účinné spojenie skrine a koša na prádlo šetrí priestor v kúpeľni a ukryje to, čo nemá byť na očiach.

Hľadáte krásne a šikovné riešenie na mieru pre svoju kúpeľňu?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov), alebo náš eshop aquaterm.sk.