5 dôvodov pre WALK-IN sprchový kút

Sprchovacie kúty sú skvelým riešením v každej kúpeľni. Vďaka bohatej ponuke sprchovacích kútov si môžete vybrať ideálne riešenie pre vašu kúpeľňu. My vám v našom článku predstavíme výhody sprchových kútov WALK-IN.

Čo je WALK-IN?

Walk-in je otvorený sprchovací kút, čo znamená, že je v podstate bez dverí. Vďaka tomu poskytuje pohodlný a rýchly vstup a výstup zo sprchy. Pozostáva z niekoľkých bezpečnostných skiel, ktoré tvoria steny sprchovacieho kúta. Ich stabilitu zaisťuje elegantná kovová vzpera, ktorá dodáva celkovému dizajnu sprchového kúta „industriálny“ nádych. Otvorený sprchovací kút je elegantným a dizajnovo zaujímavým riešením najmä v priestrannejších kúpeľniach.

Prečo sa rozhodnúť pre WALK-IN?

1. Riešenie na mieru

Sprchový kút WALK-IN sa prispôsobí vášmu priestoru. Steny sprchovacieho kúta môžete umiestniť podľa vlastných požiadaviek a predstáv a vytvoriť si tak štedrý sprchovací priestor na mieru vám a vašej rodine.

2. Pohodlie

Bezdverový kút vám poskytne rýchle a jednoduché užívanie. Stačí doň vstúpiť a užívať si osviežujúcu sprchu :) Vďaka flexibilnému riešeniu si môžete vytvoriť dostatočne veľký priestor aj pre sprchovanie vo dvojici.

3. Elegancia

Otvorené sprchovacie kúty typu WALK-IN sú elegantným riešením do vašej kúpeľne. Sklenené steny priestor kúpeľne opticky zväčšia a skvele zapadnú do celkového dizajnu vašej kúpeľne.

Náš tip: Vizuálny dojem v kúpeľni umocní veľká sprchová hlavica typu rain.

4. S vaničkou alebo so zľabom

Kút WALK-IN môžete umiestniť priamo na podlahu, vďaka čomu zanechá keramickú dlažbu krásne jednotnú. Alebo si môžete vybrať z bohatej ponuky sprchových vaničiek. Dostupné sú aj ploché vaničky, ktoré krásne splynú s dlažbou.

5. Jednoduché čistenie

Vďaka skvelému prístupu k jednotlivým skleneným stenám sa kúty WALK-IN jednoducho čistia. Navyše bezpečnostné sklá sú dostupné aj s povrchovou úpravou, ktorá zabraňuje usadzovaniu nečistôt, baktérií či vodného kameňa.

Zaujali vás WALK-IN sprchovacie kúty a chceli by ste toto riešenie aj do svojej kúpeľne? Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov) alebo nás kontaktujte online cez eshop. Radi pomôžeme, poradíme s výberom a pripravíme vám profesionálny 3D návrh z našej skutočne bohatej ponuky skladom.