5 klasických umývadlových batérií, ktoré v sebe skrývajú šikovné a dizajnové výhody

Na prvý pohľad elegantne jednoduché, no pritom v sebe skrývajú oveľa viac výhod. Pozrite sa aj vy na výber piatich krásnych, šikovných, dizajnových i eko šetrných umývadlových batérií pre spokojnosť v kúpeľni na dlhé roky.

#1 Dizajnová a eko šetrná Arlen | LOTOSAN

Pravouhlé alebo oblé tvary? Arlen spája oboje. Za elegantným dizajnom sa skrýva aj kvalita. Záruka 25 rokov hovorí za veľa. Keď si k tomu pridáme aj systém proti vodnému kameňu a eko šetrný systém, máme univerzálnu a krásnu batériu do každej kúpeľne. 

Arlen má prietok vody znížený len na 4,5 l / min, vďaka čomu dokážeme ročne ušetriť množstvo vody. Voda je zároveň prevdzušnená aerátorom a pri umývaní nemáme vôbec pocit, že nám tečie vody menej. 

Perlátor je tiež výkyvný, prúd vody si teda môžeme nasmerovať. Regulátor prúdu má tiež systém proti usadzovaniu vodného kameňa, Arlen sa ľahšie udržiava čistá.

Stojankové batérie Arlen sú dostupné aj vo vysokom prevedení.

#2 Moderná a minimalistická Zenta | KLUDI

Aj klasická páková batéria môže potešiť kvalitou a ušetrenými peniažkami. Na prvý pohľad je Zenta elegantnou klasikou. Na pohľad druhý šikovnou šetrnou batériou.

Eko perlátor môže ušetriť až 40% vody. Okrem toho je perlátor tiež výkyvný pre presnejšie nasmerovanie prúdu. Kvalitná keramická kartuša sa postará o spoľahlivú batériu na dlhé roky. V jednoduchosti je krása. Zenta spája presne to, čo od batérie potrebujeme - kvalitu a eko šetrnosť.

#3 Nový rozmer komfortu Metris | HANSGROHE

Ak máte radi inovácie, ktoré sa premietnu do praktickej výhody, batériu Metris si zamilujete. Hlavným cieľom dizajnového procesu bolo zvýšiť komfort pri umývaní či naberaní vody. Elegantné zakončenie batérie a uhol perlátoru smerujú prúd vody do rozšírenej zóny komfortu. Voila, máme krásnu batériu, ktorá rozširuje rozmer komfortu.

Kvalita batérie Metris sa odráža aj v systéme ľahkého čistenia vodného kameňa a úsporného prúdu vody len 5 l / min. Vhodná aj pre prietokový ohrievač.

#4 Elegantná a oválna Bozz | KLUDI

Jednoduchý a zaujímavý, presne taký je dizajn batérií Bozz. Krásu cylindrových tvaroch si vychutnáme naplno. Oblé zakončenie batérie sa postará o efektívne smerovanie prúdu vody. 

Bozz je tiež priateľská k životnému prostrediu a k peňaženke. Prietok vody má znížený na 5 l / min. Kvalitná keramická kartuša s poistkou proti obareniu sa premieta do šikovnej batérie na dlhé roky.

5# Pre požitok na každý deň Loft | TRES

Užívajte si energiu prúdu vody každý deň. Špeciálny dizajn batérie Loft poteší krásnym a praktickým prúdom vody s prívalovým výtokom. Lebo aj umývadlová batéria môže mať dizajnový kaskádový efekt.

Potrebujete poradiť s výberom tej správnej batérie do vašej kúpeľne?

Navštívte nás priamo v kúpeľňových štúdiách (Poprad, Spišská Belá, Trebišov, Humenné, Nitra) alebo aj online na eshope. Radi poradíme a pomôžeme vám nájsť ideálne riešenie pre tú vašu kúpeľňu či interiér.